Vedení účetnictví pro SVJ

Vedení účetnictví pro SVJ

Zastupujete Společenský vlastníků jednotek (SVJ) ve věcech účetnictví? Mívá vaše SVJ trvalé problémy se správnou online účetních evidencí? Nedaří se vám efektivně plánovat dlouhodobý rozpočet SVJ? Vyzkoušejte pomoc profesionálů a svěřte účetnictví SVJ do rukou odborníků z PPM.

Odborné vedení účetnictví pro SVJ v Praze

Pokud chcete mít veškeré účetní povinnosti vašeho SVJ pod trvalým dohledem renomovaných odborníků, neváhejte a přidejte se k PPM. V rámci vedení ú­četnictví pro SVJ zajistíme všechny účetní úkony dle aktuálních zákonů a nařízení. Budeme se pečlivě věnovat online evidenci všech potřebných dokumentů a povedeme knihu všech plateb i faktur. Dále se budeme průběžně starat o podrobné analytické evidence záloh vlastníků a jejich přeplatků či nedoplatků, a to včetně zajištění podkladů kvůli případnému vymáhání. V neposlední řadě sestavíme účetní uzávěrky, vypracujeme podrobné inventarizace, zhotovíme rekapitulace fondu oprav a zajistíme všechny potřebné podklady pro tvorbu rozpočtu SVJ a další zúčtovací období.

Svj a problémy s dlužníky

Pokud i vaše SVJ patří k těm, které dlouhodobě řeší problémy s dlužníky, pak pro vás v PPM máme účinné řešení. Na základě bohatých zkušeností s touto problematikou jsme vytvořili efektivní systém, díky kterému výrazně snížíme počet neplatičů už po prvních měsících. Díky detailní evidenci všech plateb v rámci SVJ budeme všechny pohledávky a další finanční transakce zapisovat do přehledné online dokumentace a včas informovat jednotlivé neplatiče. Ihned s nimi také zahájíme efektivní komunikaci, která povede až ke kýženému zaplacení pohledávky. Pokud by se i tak nedařilo dlužnou částku získat, naši specialisté předají přesné podklady příslušným správním orgánů k jejímu dalšímu vymáhání.

Článek Vedení účetnictví pro SVJ byl publikován 7. ledna 2019 v 12.30 v rubrice PR články. Autorem článku je inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...