Informační systém RIS vám pomůže s podnikáním

Tagy:  účetnictví, podnikání

Informační systém RIS vám pomůže s podnikáním

Přemýšlíte o pořízení podnikového informačního systému pro vaši firmu? Určitě s tím neotálejte, protože takový systém je klíčovým faktorem vašeho byznysu. Pomůže s plánováním a řízením podnikových procesů a přímo ovlivňuje úspěch vašeho podnikání.

Hledejte u společnosti Saul IS

Společnost Saul IS se zabývá informačními systémy už od roku 1997 a její specializací je vývoj a implementace podnikového informačního systému RIS. Tento systém je vhodný pro firmy všech velikostí, ale také pro neziskové nebo příspěvkové organizace. Konkrétně se jedná o ekonomický informační systém, který obsahuje několik modulů – účetnictví, majetek, pohledávky, banka, insolvence, sklady, prodej, závazky, manažerská nadstavba TOP RIS a další. RIS je modifikovatelný systém, který se dá upravit podle požadavků jednotlivých klientů.

Manažerská nadstavba TOP-RIS

Pro manažery, vedoucí účetní a pracovníky v oblasti reportingu a controllingu je velmi vhodná manažerská nadstavba TOP-RIS. Zpracovává údaje ze všech částí systému a díky tomu lze získat velmi cenné informace o ekonomice a finančním zdraví podniku. Tato nadstavba je skvělý pomocník pro zpracování výročních zpráv, reportů atd.

TOP-RIS je srozumitelný, přehledný a údaje mají vysokou vypovídací hodnotu. Navíc lze výstupy zobrazit graficky.

zdroj: Tax Credits/flickr.comzdroj: Tax Credits/flickr.com

RIS Start

RIS Start je ekonomický účetní program, který je určen středně velkým a malým podnikům. Splňuje hlavní požadavky, které tyto firmy mají:

  • IS musí být kompatibilní s podnikovou agendou
  • přijatelná cena
  • program se musí přizpůsobit firmě a ne naopak
  • jednoduchá implementace

Chcete variabilní informační systém a ekonomický software, který vám pomůže s růstem vaší společnosti? Pak zkuste systém, který vzniká v rukách kvalifikovaných a zkušených programátorů a konzultantů v různých oborech (účetnictví, majetek, skladové hospodářství atd.).

Úvodní obrázek: saul.cz

Článek Informační systém RIS vám pomůže s podnikáním byl publikován 4. září 2015 v 18.45 v rubrice Podnikání. Autorem článku je Nikol Havlatová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...