Spolehlivé vedení účetnictví společenství vlastníků jednotek

Spolehlivé vedení účetnictví společenství vlastníků jednotek

Stále více společenství vlastníků jednotek (SVJ)bytových družstev (BD) se poohlíží po specialistech v oblasti technické i ekonomické správy jejich objektů. Důvodů může být mnoho. Řada SVJ se snaží za pomoci externích odborníků řešit například dlouhodobé problémy při vedení účetnictví. Pokud chcete předejít zbytečným starostem, ušetřit si práci, ale i nemalé množství peněz, pak se obraťte pro pomoc na tým renomovaných specialistů z Prague Property Management, a.s. (PPM).

Vedení účetnictví společenství vlastníků jednotek v Praze a okolí

Má váš výbor přetrvávající potíže s plánováním rozpočtu SVJ nebo se vám jen těžko dohledávají faktury staršího data? Hledáte odborníky, kteří vám pomohou sestavit účetní uzávěrku a zároveň poradí s nákladovou optimalizací na provoz domu? V rámci spolehlivého vedení účetnictví a vyúčtování pro SVJ v Praze a okolí pro vás v Prague Property Management zajistíme veškeré účetní úkony včetně online evidence všech potřebných dokumentů. Náš tým renomovaný profesionálů disponuje zkušenostmi, letitou praxí v oboru a řídí se aktuálními novelami zákonů. Navíc vám veškeré dokumenty i faktury budou v přehledné formě kdykoliv k nahlédnutí online.

Jaké služby se do profesionálního vedení účetnictví a vyúčtování pro SVJ řadí? Naši specialisté zajistí kompletní ekonomickou správu vašeho domu. V první řadě se postarají o přesnou online evidenci zálohových plateb vlastníků, zápisů ze schůzí výboru, plateb, faktur a další dokumentace. Dále si vezmou na starost inventarizaci, účetní uzávěrky nebo sestavení rekapitulací fondu oprav. V neposlední řadě se zasadí o získání podkladů pro efektivní plánování rozpočtu SVJ a zajistí vymáhání dluhů v případě neplacení poplatků za energie a provoz domu stran jednotlivých nájemníků.

Vedení účetnictví může zajistit profesionální předseda společenství vlastníků jednotek

Poohlíží se vaše společenství vlastníků jednotek (SVJ) po zodpovědném odborníkovi, který by si vzal krom vedení účetnictví na starost i všechny ostatní povinnosti ohledně správy domu? Nedaří se vám dlouhodobě jmenovat do čela SVJ člověka, který by byl ochotný přijmout zodpovědnost za roli v čele statutárního orgánu a činit důležitá rozhodnutí? Neradi hospodaříte s vysokými finančními částkami a až příliš často objednáváte řadu různých služeb u mnoha dodavatelů? Vyzkoušejte pomoc externího předsedy SVJ od Prague Property management.

Náš zkušený odborník se postará o spolehlivé vedení účetnictví včetně sestavení účetních uzávěrek a bezchybného plnění daňových povinností podle aktuální legislativy. A to zdaleka není vše. Předseda SVJ přebere úplnou odpovědnost za výkon funkce statutárního orgánu společenství vlastníků a zbaví vás tak odpovědnosti za případné způsobené škody. V neposlední řadě vyhoví vysokým nárokům na odbornou kvalifikaci a ujme se nevděčné a často kritizované pozice, která vyžaduje široké manažerské i analytické dovednosti.

Článek Spolehlivé vedení účetnictví společenství vlastníků jednotek byl publikován 12. února 2020 v 00.00 v rubrice Daně. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...