Rekvalifikační kurz účetnictví v Praze pro začátečníky

Rekvalifikační kurz účetnictví v Praze pro začátečníky

Máte chuť změnit kariéru? Přeorientovat se na perspektivnější obor? Naučit se něco nového? Proč se nepustit právě do účetnictví? Tento obor je a stále bude populární, účetnictví se totiž moc dobře automatizovat ne­dá.

Naučte se něco novéhoNaučte se něco nového

Samozřejmě nemá smysl rekvalifikovat se do oboru, který vám vůbec nepřipadá přitažlivý. Jestli vám vždy dělala problémy matematika a čísel se děsíte, účetnictví prostě nebude ta správná volba. Jinak ale není důvod, proč ho nezvolit. Nabídne vám svobodu – můžete si vybrat, zda budete pracovat jako účetní pro nějakou konkrétní firmu, nebo podnikat na vlastní pěst a zajišťovat účetnictví řadě firem.

Jak probíhají rekvalifikační kurzy?

Rekvalifikační kurzy lze absolvovat ve větších městech po celé ČR. Můžete si je sami zaplatit, nebo, jste-li vedení jako uchazeč o zaměstnání na úřadu práce, vám je proplatí úřad práce. Ceny se pohybují kolem 10 000 korun, což je částka více než přijatelná za kompletní změnu kariéry a života k lepšímu, ne?

Rekvalifikační kurzy probíhají obvykle o víkendech či v pátky. Jsou vhodné pro začátečníky, kteří nemají s účetnictvím žádné zkušenosti. Jako začátečník samozřejmě budete muset vzdělávání věnovat více úsilí, nebude stačit čas strávený pouze na kurzu. Celý kurz však trvá zhruba tři měsíce a za tuto krátkou dobu jste skutečně schopní se připravit na nové zaměstnání. Rekvalifikační kurzy s certifikátem od MŠMT vám poslouží jako dostatečné prokázání znalostí. Ke svému životopisu můžete přiložit certifikát.

Kde rekvalifikační kurzy hledat?

Máte zájem například o rekvalifikační kurz účetnictví v Praze? V hlavním městě je kurzů na výběr dost, zvolit lze třeba podvojné účetnictví. Kurzy účetnictví však probíhají všude po republice. Zkuste si najít ten svůj ve vyhledávači Rekvalifikační­Kurzy.cz. Kurzy startují průběžně po celý rok, na nic tedy nečekejte a změňte svou kariéru ihned.

Článek Rekvalifikační kurz účetnictví v Praze pro začátečníky byl publikován 15. července 2021 v 00.00 v rubrice Daně. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...