Ušetřete za teplo díky novým oknům

Tagy:  okna, plastová okna, úspora energie

Ušetřete za teplo díky novým oknům

V dnešní době je nutné myslet na finance, úsporu energie a pořizovat si proto věci, které budou stárnout s námi. Při stavbě domu nebo rekonstrukci bytu myslete na hlučnost okolí, chlad, výkyv počasí apod. Vybírejte taková okna, která budou plně funkční a vydrží desítky let. Nová plastová okna můžete vybírat z celé řady barev, designového provedení a různě silných komorových profilů. Volte takový typ zasklení podle toho, co od plastových oken očekáváte.

Bezpečné a úsporné bydlení

Snad každý z nás má svůj sen, jak si představuje své bydlení a život jako takový. Někdo dává přednost kariéře, jiný naopak touží po perfektním autě a většina z nás si přeje bezpečné, moderní a energeticky úsporné bydlení. Místo, kam se vždy budete rádi vracet, kde se budete cítit bezpečně a dobře – domov. Ať už toužíte po rodinném domku nebo bytě, každá tato stavba si zaslouží kvalitní okna a dveře, které nepropustí chlad a ani nezvaného hosta. Věnujte těmto faktům čas, neboť právě dobře zvolená okna vám do budoucna ušetří spoustu peněž a práce.

Plastová okna

Nejdůležitějšími prvky každého domu či bytu jsou okna. Nejen že dotvářejí celkový design a vzhled interiéru, ale mají také ochranou funkci. Navíc se jedná o „otvory“, které propouští světlo do místnosti. V zimě oceníte ochranu před mrazem, větrem a celkově pochmurným počasím. Díky kvalitní izolaci vám nebudou odvádět teplo, propouštět zimu a navíc nebudete slyšet takový hluk z ulice.
I ta nejlevnější plastová okna mají vysokou životnost, snadnou údržbu, dobrou odolnost vůči slunečnímu svitu a nepříznivým povětrnostním vlivům, výborné zvukově izolační vlastnosti apod. Čím vyšší počet komor budou okna mít, tím nižší koeficient prostupu denního světla a nižší tepelné ztráty. Běžným standardem u oken bývá tří komorový systém.

Co bychom měli dál vědět

Standardní a nejčastější barvou plastových oken je bílá. Na trhu se objevují samozřejmě i jiné barvy. Záleží pouze na nás a našem vkusu. Pokud máte tmavší místnost, doporučuji vybrat spíše světlé odstíny oken (bílá, béžová, krémová). Co je asi nutné, je sladit okenní rám s barvou fasády.
Povrch plastových oken je hladký, tudíž i snadný na údržbu. Stačí teplá voda se saponátem a usazený prach a špína budou pryč.
Chcete-li se v noci krásně vyspat a nenechat se rušit hlukem ze silnice, ulice nebo vašeho okolí, doporučuji kvalitní plastová okna. K tomu, aby vás z ulice nerušilo ani úsporné veřejné osvětlení, je nutné opatřit okna ještě závěsy, rolety, žaluziemi … zkrátka něčím, co vám pomůže zastínit místnost.

Plastové okná TRIUMPH 7000Plastové okná TRIUMPH 7000

Článek Ušetřete za teplo díky novým oknům byl publikován 18. října 2017 v 22.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...