Pořiďte si rolety a sítě proti hmyzu na střešní okna pro pohodlnější život

Pořiďte si rolety a sítě proti hmyzu na střešní okna pro pohodlnější život

Většina z nás, která zná klasické interiérové okenní rolety, ví, že právě díky této zdánlivé maličkosti může mít místnost úplně jinou atmosféru. Díky roletám je uvnitř v létě příjemněji, v noci se nemusíme obávat, že nám dovnitř uvidí lidé z okolních vysokých budov nebo silnice, která je ve výši střechy domu. Dokonce si můžete koupit zatemňovací rolety pro střešní okna, která umí ušetřit za vytápění.

TERMOTECH V40 Thermo Zatemňovací rolety pro střešní okna VELUX, foto: termotecheshop.czTERMOTECH V40 Thermo Zatemňovací rolety pro střešní okna VELUX, foto: termotecheshop.cz

Šikovná roleta na střešní okno

Kvalitní roleta na střešní okno dokonale padne a zatemní jej. To umí roleta pro střešní okna typu TERMOTECH na okna VELUX nebo FAKRO. Tento typ zatemňovací stínicí techniky si můžete koupit výhradně přes webshop termotecheshop.cz. Rolety mají nejlepší poměr ceny a kvality, jsou unikátním řešením, jež nepoužívají jiní výrobci. Spokojeni budete s jednoduchou montáží svépomocí, a to i na předmontovanou konzolu střešního okna. Není nutná žádná úprava, výborně pasují. Vzhled je hezký, moderní.

Pokud byste nebyli spokojení po namontování a vyzkoušení s kvalitou zboží, jeho vyzvednutí zajistí termotecheshop.cz na vlastní náklady a vrátí vám celou kupní cenu.

Spolehlivá síť proti hmyzu

Také síť proti hmyzu do střešního okna můžete koupit v tomto webshopu. Jejich cena začíná už na 980 Kč a vyberte až pro okna šíře 110 cm. Pak zvolíte délku otvoru, a to je vše. Jde o nejlepší řešení proti hmyzu, jaké si můžete pořídit. Síťovina je šedá a rám bílý, zachovává výborný výhled, dá se ukotvit úplně natažená nebo úplně stažená. Síťovina je také vyztužena skelnými vlákny.

Zajímáte se o ISO 9001?

To by bylo k oknům. Jestliže máte firmu, pro niž hledáte rolety a chcete i certifikát ISO 9001, obrátit se můžete s důvěrou na společnost TSÜ. Díky tomuto certifikátu budou všichni jasně vědět, že vaše společnost vyrábí kvalitní výrobky či poskytuje kvalitní služby. Díky zavedení systému managementu jakosti získáte důvěryhodné vztahy jak s dodavateli, tak se zákazníky. Více na tsu.cz.

Článek Pořiďte si rolety a sítě proti hmyzu na střešní okna pro pohodlnější život byl publikován 15. prosince 2022 v 22.45 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...