Přemýšlíte nad ideální letní dovolenou plnou zážitků? Víme, kde si to užijete

Přemýšlíte nad ideální letní dovolenou plnou zážitků? Víme, kde si to užijete

Letní období se velmi rychle blíží a společně s ním přichází na scénu i plánování letní dovolené s rodinou, přáteli, nebo jen s vaší drahou polovičkou. Tento rok jsou v kurzu hlavně pobyty u našich blízkých sousedů, což je způsobené nelehkou ekonomickou situací poslední doby. Nemusíte zoufat, protože i v nedalekých končinách si užijete nádherné zážitky. Kam se podívat?

Vítejte na Slovensku

Přesuneme se k našim nejbližším sousedům, s nimiž jsme řadu let sdíleli jednu zemi. Řeč je samozřejmě o přátelských obyvatelích Slovenska, kteří mluví podobným jazykem. Hlavním lákadlem v dané oblasti je nezkrotná příroda plná hor, skal, lesů, vodopádů a turistických tras. Za zmínku stojí hlavně příjemný hotel Liptov a jeho přilehlé okolí.

Pokud se ubytujete ve zmíněné chatě, dočkáte se blízkosti Nízkých Tater, které jen čekají na vaše prozkoumání. Samotný hotel se chlubí dřevěným provedením v horském stylu, pokoji s vlastním sociálním zařízením, přičemž samozřejmě nesmí chybět ani televize, bezdrátový internet a řada příjemných služeb.

Podobnou péči vám nabídnou i útulné apartmány Liptov, jež vás potěší minimalistickým designem spojeným s okolní přírodou. Pouhých několik kroků vás bude dělit od desítek a desítek kilometrů nádherných turistických tras a klidu lesů.

Raději příliš neváhejte

Podíváte-li se na výše vložené odkazy, ihned zjistíte, že je pouze omezený počet pokojů. Není se čemu divit, protože daná lokalita láká každého dobrodruha. Přesně proto si raději co nejdříve zabalte lehké vaky na záda a zajistěte si rezervaci.

Přes den si vychutnáte spoustu výletů, zatímco večer se vrátíte zpět a užijete si vybrané wellness procedury, díky nimž plně zotavíte své tělo. Samotné zamluvení pokojů není nic složitého. Na daných webovkách to zvládnete během několika minut.

Článek Přemýšlíte nad ideální letní dovolenou plnou zážitků? Víme, kde si to užijete byl publikován 16. června 2023 v 15.30 v rubrice Novinky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...