Portu nabízí 20% slevu z poplatku při převedení investic

Portu nabízí 20% slevu z poplatku při převedení investic

Zřejmě pro nikoho není překvapením, že většina investic v době pandemie ztratila na hodnotě. Myšlenka převádět teď své peníze jinam přijde mnoha lidem šílená. Portu však vysvětluje pravý opak a klienty láká na slevu 20 % z poplatku. Stačí, když si převedou alespoň 50 tisíc Kč z jiných méně výhodných investičních produktů.

Máte peníze uložené v podílových fondech, stavebním spoření, nebo na individuálním investičním účtu? Jestliže nejste spokojení s tím, jak se vám v tomto produktu zhodnocují, na nic nečekejte.

Portu je český průkopník jednoduchého efektivní investování.Portu je český průkopník jednoduchého efektivní investování.

Není na co čekat, vydělávejte co nejdříve

Nebylo by lepší počkat, než se hodnota uložených peněz vrátí tam, kde byla před koronavirovou krizí? Nebylo. Návrat na původní hodnotu pravděpodobně nebude zase tak rychlý a vy si musíte uvědomit, kolik za tu dobu můžete vydělat, když se vrhnete do výnosnější investice. Portu nabízí nízkonákladové online investování do světových indexů. Investujete do tisíců společností naráz díky nástrojům ETF. Investice do indexů doporučuje i Warren Buffett, americký investor a 5. nejbohatší člověk světa.

Stačí ukončit současnou investici a peníze převést k Portu

Portu se snaží udělat investování jednodušší a dostupnější, aby z něj mohl profitovat každý běžný člověk. Žádné složitosti tedy nečekejte. Ani samotný přechod k Portu není složitý. Ukončíte současnou investici a vyplacené peníze převedete do 30 dnů do Portu. Pro nové zákazníky platí minimální hranice 50 tis. Kč. Ti, kdo již Portu využívají, musí pro získání bonusu převést minimálně stejnou částku, kterou už do Portu vložili.

Následně stačí přiložit důkaz (např. potvrzení o vypovězení stavebního spoření) a bonus ve výši 20% slevy z poplatků na 2 roky je váš. Portu má stabilně nízké poplatky, ročně za správu platíte 1 %, přičemž u průměrného podílového fondu je to 1,5 %. S 20% slevou však budou vaše výdělky ještě vyšší.

Podrobnosti se dočtete přímo na webu Portu.

Článek Portu nabízí 20% slevu z poplatku při převedení investic byl publikován 5. června 2020 v 00.00 v rubrice Investice. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...