Založte si vlastní společnost s Profi-kanceláří

Tagy:  založení firmy, sídlo firmy, Profi-kancelar

Založte si vlastní společnost s Profi-kanceláří

I v dnešní době, kdy je všude dostatek volných pracovních míst, mnoho lidí přemýšlí o založení vlastní společnosti. Jenže když zjistí, že musí navštívit minimálně 8 úřadů, kde jedna schůzka nikdy nestačí, doložit někdy i 20 různých typů potvrzení, žádostí a jiných dokumentů, tak si své počáteční rozhodnutí rychle rozmyslí. A co kdyby vám s tím někdo pomohl a vy jste místo času v institucích věnovali čas svému podnikání?

Založení firmy s.r.o. nebo Ready-made

Na základě plné moci vám Profi-kancelář připraví dokumenty, oběhá úřady, zařídí registraci a vy jen navštívíte notáře a složíte základní kapitál. Také vám může zajistit koupi již založené společnosti s.r.o., která je neužívaná a nemá žádné závazky, jedná se o koupit tzv. ready-made společnost.

Sídlo firmy

Samozřejmě je nutné, aby společnost měla i své sídlo. To vám zajistí také Profi-kancelář a sídlo firmy bude přímo u nich v Praze. Mít sídlo v Praze nejen dobře vypadá, ale budete i minimalizovat rizika, krom toho pražské úřady jsou profesionálnější a jejich návštěva je méně častá. Zákazníci mohou do sídla firmy kdykoliv přijít, vždy se jim bude někdo věnovat, dokonce je možné zajistit v dohodnutý čas zasedačku s obsluhou. A co budete dělat vy? Vy se budete věnovat budování firmy a tvorbě zisku.

Virtuální kancelář

Sídlo firmy je tedy zároveň i vaší virtuální kanceláří, která je maximálně flexibilní a ekonomická. Můžete ji mít v Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo v Praze 9 s programem MINI-SÍDLO, PROFI-SÍDLO nebo PROFI-KANCELÁŘ.

MINI-SÍDLO v sobě zahrnuje sídlo firmy, kontaktní adresu, označení firmy, služby recepce, obsluhu příchozích a úřadníků, chybí jen zpracování korespondence.

PROFI-SÍDLO je velmi oblíbený program doplněný o zpracování korespondence, telefonní linku s přesměrováním na váš telefon a kancelář pro jednání.

PROFI-KANCELÁŘÍ pak dostanete maximální servis.

Tak na co čekáte? Navštivte web profi-kancelar.cz.

Článek Založte si vlastní společnost s Profi-kanceláří byl publikován 31. ledna 2018 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...