Podnikejte bezpečně díky službě Firmo

Tagy:  podnikání, rejstřík firem

Podnikejte bezpečně díky službě Firmo

Podnikání představuje různá rizika. Jedním z nich jsou vaši potenciální obchodní partneři. Proto je vždy dobré poznat společnosti a osoby, se kterými se chystáte spolupracovat a obchodovat. Díky službě Firmo je hledání potřebných informací jednoduché a rychlé.

Jak se dá Firmo využít?

Jako podnikatelé si musíte dát pozor na to s kým obchodujete, ale i na konkurenci. Máte jistě nějaké obchodní partnery, které byste si měli nějakým způsobem hlídat. Zajímat by vás měl i fakt, zda se konkurence třeba s někým nespojila. A nezapomeňte ani na své řady. Co třeba váš společník ve firmě? Nemá podíl v jiné společnosti? Takové informace by vám určitě neměly uniknout.

Se službou Firmo bude zjištění informací o velkých firmách i živnostnících hračka. Firmo vám umožní získat údaje z následujících míst: Obchodní rejstřík, registr živnostenského podnikání, veřejný seznam dlužníků, informace o nespolehlivých plátcích DPH, dotace z EU, insolvenční rejstřík fyzických osob, veřejné zakázky, sbírka listin, patenty a obchodní známky. Kromě údajů z jednotlivých registrů můžete mít také přehled o vazbách mezi jednotlivými subjekty, které je určitě dobré znát.

zdroj: firmo.czzdroj: firmo.cz

Informace, které si zjistíte se mohou samozřejmě měnit. Pokud máte zájem sledovat i změny v kterémkoli registru není to žádný problém. Také tuto službu vám Firmo zajistí. Jestliže se změní cokoli u vámi sledované firmy, budete na to upozorněni.

Firmo nikoho nevynechá a je aktuální

Na webu najdete informace o velikých firmách jako je třeba Škoda Auto a.s. nebo Plzeňský Prazdroj, a.s., tak i o každém malém živnostníkovi. Jsou zde údaje o všech firmách i živnostnících z celé ČR. Informace zde naleznete i o zahraničních subjektech, které jsou na ty české nějakým způsobem napojeny.

Neaktuálních informací se nemusíte bát. Některé rejstříky jsou aktualizovány denně, jiné i každou hodinu.

Úvodní obrázek: firmo.cz

Článek Podnikejte bezpečně díky službě Firmo byl publikován 3. srpna 2015 v 21.45 v rubrice Podnikání. Autorem článku je Nikol Havlatová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...