Začínáme podnikat aneb nezbytné kancelářské vybavení

Tagy:  podnikatel, kancelář, kancelářské potřeby, archivace, třídění, psací potřeby, papír, magnetická tabule, diář

Začínáme podnikat aneb nezbytné kancelářské vybavení

Chystáte se založit vlastní podnik a nebo pouze rozvinout svoji dosavadní podnikatelskou činnost? Pak vás nemine starost s administrativou, a to ať už se věnujete architektuře, zahradničení nebo prodávání samolepek. Účetnictví je zkrátka součástí každého podniku a abyste se v něm později neztratili a měli vše pěkně po kupě, drobnější kancelář s praktickým vybavením by vám opravdu neměla chybět.

Kde nakupovat?

Nezáleží na tom, zda vlastníte prostory o deseti kancelářích anebo podnikáte v menším měřítku, v každém případě zapomeňte na návštěvy drobných papírnictví, které by se vám pořádně prodražily. Tady koupíte karton papírů, za týden sadu tužek a než se nadějete, tratíte tisíce. Usedněte proto raději k internetu a kancelářské potřeby si objednejte přes chytré e-shopy.

Myslete systematicky

Jak si kancelář zařídíte na začátku, v takovém duchu se ,,potáhne" po celou dobu. Pokud tedy začnete faktury ledabyle házet do šuplíku, můžete se těšit na pořádný chaos. Proto si hned z kraje udělejte praktický systém a pořiďte si produkty, které vám snadno pomohou s archivací a tříděním. Řeč je o euroobalech a šanonech, archivačních boxech a krabicích, pořadačích, zapomenout nesmíte ani na desky s drukem a desky s gumou. Systém je základ podnikání, které vám díky přehledné administraci půjde jako po másle.

Pořiďte si praktický diář, autor: sevtPořiďte si praktický diář, autor: sevt

Nezbytnost pro úspěšné podnikatele

Úspěšný podnikatel se pozná především díky nedostatku času a stresu, který s příchodem úspěchu zavládne takřka vždy. Jakmile začnete žít v poklusu, je prakticky nemožné, abyste si pamatovali svůj denní harmonogram. Z tohoto důvodu si obstarejte propracovaný diář, který se rázem stane vaší pravou rukou. Diáře pro rok 2014 jsou nejenom chytré, ale také stylové a proto si vybere i ten nejnáročnější podnikatel. A pro kontrolu aktuálního dění, které budete mít stále na očích, je ideální volbou také stolní diář, kde mimo jiné uvidíte i svátky svých nejbližších.

Udržujte své plány aktivní

Úspěšní lidé se úspěšnými stali především díky svým originálním nápadům, věcným myšlenkám a následným marketingovým strategiím. Ovšem ne vždy se může dařit se těchto plánů držet. Obstarejte si pro své podnikání magnetické tabule, na které lze libovolně zaznamenávat nejenom aktuální nápady, ale také možné cíle, vize a postřehy, které pomohou vám i vašim spolupracovníkům, popřípadě podřízeným.

Magnetická tabule vám může hodně pomoci, autor: sevtMagnetická tabule vám může hodně pomoci, autor: sevt

Článek Začínáme podnikat aneb nezbytné kancelářské vybavení byl publikován 24. dubna 2014 v 15.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...