Začněte podnikat jednoduše s ready made společností

Tagy:  s.r.o., společnosti, ready made

Začněte podnikat jednoduše s ready made společností

S podnikatelskými záměry se dnes rodí čím dál více lidí, vidina zaměstnání se stálým příjmem je pro spoustu z nás stresující představa a proto se s radostí vrháme do vlastních projektů, které by nám přinesly slibný kapitál dle našich představ. Avšak založení a vedení společnosti není takovou pohádkou, jako by se mohlo zdát. Abychom se stali prosperujícím podnikatelem, potřebujeme samozřejmě kvalitní a neotřelí nápad, který se bude dobře vyjímat na trhu, ale kromě skvělého produktu je v zájmu každého obchodníka zařídit si zázemí, kde se bude podnik rozvíjet.

Na pronájmů sídel společnostem si živnost zařídila nejedna firma, na Slovensku si jméno udělalo Company consulting s.r.o., zabývající se založením ,,eseróček“, prodejem společností a pronájmem sídel za účelem podnikání.

Služba pronájem sídla je určena převážně podnikatelům začínajícím svou kariéru, těm pomůže úsporou peněžních prostředků za vedení kanceláře. Například pronájem sídla na Sliačskej ulici od 11 eur a nebo pronájem sídla v budově Vienna gate s 24 hodinovou stráží a recepcí.

Pronajmout sídlo společnosti si mohou začínající podnikatelé, kterým firma ušetří náklady, autor: Critical Todd

Pokud jste se rozhodli k založení společnosti s.r.o., firma je vám plně k dispozici. Nabídne vám bezplatnou konzultaci, při které vám na základě vašich představ doporučí tu nejlepší právní formu a strukturu podnikání. Svůj osud bez obav vložte do rukou Company consulting, ti vám zajistí kompletní služby v podobě vypracování nezbytných dokumentů, vybavení živnostenskými listy, zápis společnosti do obchodního registru a do registru společností na daňovém úřadě.
Dále má firma ve svých širokých kompetencích zařízení virtuální kanceláře, do níž vám bude zasílána pošta a veškerá korespondence, přičemž vy ji využijete jako adresu vaši společnosti.

Dalším z ,,produktů“ Company consulting je zařízení tzv. ready made společnosti, ta je utvořena pro prodej společnosti zájemcům, kteří potřebují rychle podnikat. Smyslem Ready made je nabídnout potencionálním kupujícím novou společnost, která nemá žádné závazky a má splacené všechny původní požadavky a je tedy na převod. Výhodou zakoupení takovéto společnosti je možnost okamžitého podnikání, firma je již předem připravena na rychlý převod a stvrzením přiložených dokumentů je jen na vás, kdy se do businessu pustíte. Pořídit si ready made společnost je nejrozumnější varianta pokud potřebujete začít co nejrychleji podnikat. Koupí takového podniku, bez ekonomické historie a jiných závažných pohledávek máte jistotu seriózního obchodu.

Článek Začněte podnikat jednoduše s ready made společností byl publikován 30. září 2011 v 13.00 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...