Cesta k novému bydlení

Tagy:  stavební spoření, bydlení

Cesta k novému bydlení

Raiffeisen stavební spořitelna působí na českém trhu již od roku 1993 a může se pyšnit titulem specialista na bydlení, protože tím spořitelna bezesporu je. Nabízí výhodné úvěry pro spotřebitele a umožňuje jim tak splnit si své sny o bydlení bez finančních prostředků.

Úvěr můžete použít na koupi domu nebo bytu, rekonstrukci či modernizaci Vašeho domova. Výhody úvěru od Raiffeisen stavební spořitelny je pevná výše úrokové sazby, Možnost splatit úvěr kdykoliv bez sankcí a slevy u partnerských firem a mnoho dalších. Pokud nemáte žádné úspory a chcete investovat do svého bydlení ihned, vyberte si překlenovací úvěr ze široké produktové nabídky Raiffeisen stavební spořitelny.

Myslete na budoucnost

Chcete myslet na budoucnost a zajistit si nějaké rezervy? Stavební spoření je jedním z nejvýhodnějších a také nejspolehlivějších způsobů jak to udělat. Nabízí Vám velmi bezpečné navýšení Vašich peněz.

Stavební spoření je stále velmi atraktivní a nabízí vyšší výnos než spořicí účty a termínované vklady. Stavební spoření je určeno všem bez rozdílu věku. Se stavebním spořením od Raiffeisen stavební spořitelny získáte navíc řadu výhod. Můžete například začít čerpat velmi kvalitní úvěr. Úvěr můžete použít na koupi bytu, domu či pozemku nebo na rekonstrukci vašeho bytu, nebo domu.

Začněte žít naplno a splňte si všechny své sny. S naší stavební spořitelnou je to tak snadné.

Článek Cesta k novému bydlení byl publikován 5. září 2011 v 16.00 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...