Čerpejte výhody z krátkodobého pronájmu

Čerpejte výhody z krátkodobého pronájmu

Pokud uvažujete o pronájmu své nemovitosti, víte, jak složité je najít solidního podnájemníka. Takového, jenž vám bude platit včas a nevrátí vám byt vybydlený. Uvažovali jste o pronájmu krátkodobém? V mnoha případech se vyplatí více než ten dlouhodobý.

Hezké fotky bytu jsou potřebné pro úspěšný pronájem, foto: tommypjrHezké fotky bytu jsou potřebné pro úspěšný pronájem, foto: tommypjr

Již žádní neplatiči

Hlavní výhodou krátkodobého pronájmu je platba předem. Tím pádem vám odpadnou nepříjemné úkony související s vymáháním nájemného. Zároveň jsou hosté před uzavřením nájemní smlouvy ověřováni osobními doklady a recenzemi, díky čemuž se nemusíte obávat tzv. pochybných existencí.

Mějte byt pod kontrolou

Výhody krátkodobého pronájmu dále jsou častá kontrola bytu a precizní úklid. Po každém odjezdu hostů bude vaše nemovitost důkladně zkontrolována. Vy tak nemusíte trnout hrůzou jako u pronájmu dlouhodobého, co všechno bude zničeno. Zároveň správa krátkodobého pronájmu bytu zajistí, že bude vždy perfektně uklizeno profesionální pokojskou.

Precizní úklid je důležitý pro spokojenost hostůPrecizní úklid je důležitý pro spokojenost hostů

Své investice nebudete litovat

Pořízením nemovitosti za účelem krátkodobého pronájmu nešlápnete vedle. Za situace, že budete mít 80% obsazenost, vyděláte až o 60 % víc, než pokud byste pronajímali byt dlouhodobě. A to rozhodně není špatný přivýdělek. V bytě též můžete mezi jednotlivými pronájmy normálně bydlet, případně ho můžete pronajmout jen na dobu své dovolené.

Spočítejte si to

Na webových stránkách společnosti zabývající se těmito službami se nachází kalkulace správy pronájmu. Zde si můžete snadno a rychle spočítat, jakého výdělku byste mohli dosáhnout.

Co vás ještě přesvědčí?

Firma věnující se krátkodobým pronájmům poskytne zákazníkům pětihvězdičkový servis včetně osobního přivítání, předání klíčů a komunikace. Dále se postará o údržbu bytu a řešení nejrůznějších poruch, obstará profesionální focení, aktualizuje ceny pronájmu dle aktuální situace na trhu.

Článek Čerpejte výhody z krátkodobého pronájmu byl publikován 4. února 2019 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...