Rekonstrukce bytu od A do Z jedině s odborníky

Tagy:  bydlení, byt, dům, oprava, společnost, správce, nájemné, vyúčtování

Rekonstrukce bytu od A do Z jedině s odborníky

Při zařizování bydlení nebo pořizování nové nemovitosti je samozřejmě vždy jednodušší vybrat si takový byt nebo dům, který bude zbrusu nový anebo postavený přesně podle vašich představ. Nicméně ceny nemovitostí v posledních letech stoupají a proto není divu, že si každý nemůže dovolit koupi zbrusu nové stavby za desítky milionů korun. Dokonce i byty v novostavbách, kde budete prvním a jediným majitelem, jsou čím dál dražší a přitom zdaleka ne nejkvalitnější. Vhodnou variantou, ekonomicky výhodnější a také pro možnosti vlastních inovací a úprav otevřenější, je rekontrukce.

Rekonstrukce se bát nemusíte

Při slově rekontrukce mnohým vstávají vlasy hrůzou a představí si nikdy nekončící práci, nepořádek a mnoho peněz nazmar. Opak je ale pravdou a pokud si vyberete vhodnou společnost, můžete rekontrukcí jedině získat. A pakliže máte kvalitní správu bytových domů, nebudete mít problém s povolením a navíc můžete získat zprostředkovaně i vhodné kontakty na dodavatele.

Přenechejte rekonstrukci odborníkům, autor: Joost MarkerinkPřenechejte rekonstrukci odborníkům, autor: Joost Markerink

Co vše lze rekontruovat?

Rekonstrukcí bytu nebo domu může projít takřka jakýkoliv objekt a rozhodně se nemusí jednat o rekontrukci celkovou. Pokud jste naprosto spokojení se svojí kuchyní a obývacím pokojem, ale koupelna a toaleta postrádají lesk a šarm, pak se vydejte cestou právě změny této části bytu nebo domu. Rekonstrukce je rovněž velmi vhodná a nutno podotknout, že opravdu žádaná, pro bytová jádra. Panelové domy ve svém původním rozložení nejsou příliš praktické ani líbivé a proto je ideální volbou je pomocí rekonstrukce vybourat a vybudovat si zbrusu nový vzdušný prostor, kde nebude jediná známka po socialismu a umakartu. Rekonstrukce se samozřejmě může vztahovat rovněž na nebytové prostory, kdy lze celkem snadno z dílny na výrobu kachliček vyrobit luxusní butik s módou. Možností je nespočet, tak neváhejte kombinovat a promýšlet vhodné alternativy.

Rekontrukce od A do Z jedině s odborníky

Pokud nejsou vaše kutilské dovednosti na špičkové úrovni, pak se do rekonstrukce rozhodně nepouštějte sami a poptejte kvalitní společnost. Ta vám zajistí profesionální služby a rekonstrukci provede od začátku až do konce, a to včetně všech doprovodných procedur. Měli byste si totiž uvědomit, že rekonstrukce neznamená pouze zbourání původního a postavení nového, ale rovněž potřebuje přesné nákresy, měření, předběžné kalkulace nákladů a také pochůzky po úřadech. Svěřte se do rukou renomované firmy na trhu a ušetřete si stres a vyhazování peněz oknem. Rázem zjistíte, že z vás opadla veškerá nervozita a ještě budete mít dostatek času a chuti na přípravu ročního vyúčtování nájemného, jež za jiných okolností necháváte na poslední chvíli.

Víte, jak na rekonstrukci? autor: woodleywonderworksVíte, jak na rekonstrukci? autor: woodleywonderworks

Článek Rekonstrukce bytu od A do Z jedině s odborníky byl publikován 24. července 2017 v 15.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...