Na kolik vás vyjde Valentýn?

Tagy:  dárky, víkendové pobyty

Na kolik vás vyjde Valentýn?

Valentýn se nezadržitelně blíží. Jaký máte na tento svátek názor a slavíte ho vůbec? Zadané ženy se na tento den určitě těší. Muži se ho spíše děsí, protože je to pro ně další den, kdy musí něco vymýšlet a kupovat. Jaké jsou klasické dárky, které si páry kupují na Valentýna?

Večeře při svíčkách

Večeře může mít různé podoby. Většinou se jedná o večeři, na kterou si zajdete do nějaké pěkné restaurace. Je to příležitost pro slavnostní oblečení, které doprovodí příjemné romantické prostředí, hudba a dobré jídlo. Jednou za čas by takový večer měl zažít každý pár, tak proč ne na Valentýna? Kolik za takový večer zaplatíte? Záleží na kvalitě restaurace, množství chodů a druhu nápoje, který budete konzumovat. Počítejte tedy minimálně s tisícovkou, ale spíše více.

Večeři při svíčkách můžete zažít i doma. Ale někdo vám tu večeři musí připravit. Nejlepší možností je, že se o přípravu večeře podělíte. Určitě by nebylo vhodné, aby jeden z vás sledoval televizi zatímco ten druhý se bude potit v kuchyni. Cenově vás taková večeře vyjde na stokoruny, ale opět záleží na tom, jaké chody a druh nápoje zvolíte.

Maličkost i praktický dárek udělá radost

Nepatříte mezi vyznavače tohoto svátku, ale přeci jen vám to přijde jako dobrý důvod k obdarování své milované polovičky? Potom se hodí zvolit jen nějakou drobnost, která víte, že udělá radost. Květiny, bonboniéra nebo jiná oblíbená sladkost nebo malý šperk rozhodně nikoho neurazí. Takový dárek seženete i za pár desítek korun.

Anebo tento svátek můžete pojmout velmi prakticky. Možná jste si po Vánocích vzpomněli na něco, co vám pod stromečkem chybělo. Zeptejte se tedy navzájem, co byste si přáli. Nějakou elektroniku? Fén, smoothie maker, digitální fotoaparát? Nebo pojedete raději na společný romantický víkend na nějaké pěkné místo? Takové zájezdy najdete na slevových portálech. Připravte si pár tisícovek.

Úvodní obrázek: FutUndBeidl/flic­kr.com

Článek Na kolik vás vyjde Valentýn? byl publikován 11. ledna 2016 v 00.00 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Nikol Havlatová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...