Půjčování na vánoční dárky jako fenomén! Jak to zvládnout?

Půjčování na vánoční dárky jako fenomén! Jak to zvládnout?

Zhruba každý osmý Čech si před Vánocemi vezme půjčku na několik tisíc korun. Slouží mu jako rychlý zdroj peněz na nákup vánočních dárků. Uvažujete o úvěru, který vám umožní prožít štědřejší svátky? Musíte se zachovat zodpovědně a vybrat úvěr odpovídající vašim možnostem. Podívejte se na přehled různých druhů půjček a vezměte si k srdci několik následujících rad. Vyhnete se tak problémům a nevydáte se na cestu k exekutorovi.

Na začátku stojí finanční rozvaha

Než si požádáte o jakoukoliv půjčku, musíte si udělat finanční rozvahu. Spočítejte si vaše příjmy, odečtěte od nich veškeré výdaje a rychle zjistíte, jak velkou částku je pro vás reálné „obětovat“ na splátky. V žádném případě si nesmíte peníze půjčit ve chvíli, pokud víte, že by vás splátka příliš zatížila! Takovým jednáním si kupujete jízdenku k exekutorovi a jste na startu velkých finančních problémů. Myslete na specifika některých nebankovních půjček. Je běžné, že se splácí v jedné splátce, je třeba s tím počítat.

Velký výběr hraje chytrým do karet

Když si potřebujete půjčit několik tisíc korun, máte na výběr. Banky nabízí kreditní karty a kontokorent, ovšem jedná se o produkty vázané na prokázání trvalého vyššího příjmu. Navíc banky důkladně klienty prověřují a rozhodně nepůjčí těm, jejichž jméno je v registru dlužníků či jsou aktuálně bez práce. Jako výhodná alternativa je k dispozici nebankovní půjčka. Protože ji nabízí několik stovek společností, podívejte se na porovnání půjček a vyberte si tu nejvhodnější. Nejčastější volbou klientů je půjčka do výše 20000 Kč. Klientsky přívětivé podmínky nabízí například Profi Credit půjčka se splatností až na 48 měsíců. O půjčku si lze požádat i přímo v obchodě. Jedním příkladem za všechny je Tesco půjčka. Získat se dá až 200 000 korun, sami si volíte dobu splatnosti v rozmezí 12 až 84 měsíců.

Článek Půjčování na vánoční dárky jako fenomén! Jak to zvládnout? byl publikován 3. prosince 2016 v 06.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...