Tipy na užitečné dárky pro celou rodinu

Tipy na užitečné dárky pro celou rodinu

Nejen Vánoce, ale i narozeniny, výročí, svatby a další rodinné události před nás kladou otázku, čím obdarovat své blízké? Nechcete-li opět skončit u nudných kosmetických balíčků nebo ponožek, podívejte se na naše tipy, se kterými uděláte radost celé rodině.

Výhodou je, že všechny naše nápady na dárky pořídíte na jednom místě – v obchodě Domácípotřeby-Franta. A třeba si zde vyberete nějakou maličkost i pro sebe, kdo ví?

Pro maminku – Sada nádobí Tescoma Ultima

Udělat rodině teplou večeři nebo nedělní oběd se prostě musí a každá maminka to ví. Usnadněte proto své mamince vaření a pořiďte jí novou desetidílnou sadu nádobí Tescoma Ultima, se kterou se jí bude vařit jedna radost. Nerezové nádobí je nejen krásné, ale také praktické. Hrnce jsou vybaveny funkcí regulace páry a cezení a praktickou vychytávkou jsou prohlubně v úchytech, do kterých se dají odkládat poklice.

Video:

Pro tatínka – Tlakový hrnec nerez Orion PROFI 7 l+4 l duo

Pánové bývají v kuchyni nepřekonatelní a tatínci si často zakládají na svých tajných receptech na guláš nebo svíčkovou. V tlakových nerezových hrncích Orion PROFI budou vaši tatínci mistři kuchyně. Třívrstvé akutermické dno pomáhá uspořit energii a vnitřní odměrka usnadňuje orientaci v tom, jaké množství omáčky nebo polévky je navařeno.

Pro dceru – Pánve Tescoma SmartClick

Maminky, jsou vaše dcery už dospělé, ale v kuchyni zrovna nevynikají? Pořiďte jim některou z pánví Tescoma SmartClick, se kterými jim půjde vaření snadno a jednoduše. Díky odnímatelné rukojeti můžete pánev využít jak pro přípravu pokrmů na sporáku, tak i v troubě, takže vaše dcerušky nebudou muset špinit další zbytečné nádobí. Seznamování s vařením bude jednodušší i díky antiadheznímu povrchu, na kterém se jen tak něco nepřipálí.

O tom, jak vybrat dokonalou pánev a jaké pánve by vám doma neměly chybět, si můžete přečíst v tomto článku.

Pro syna – Gril Tescoma Party Time

Vyrostli už vaši synové z dětských her a jsou jim přednější kamarádi a různé oslavy a akce? Vybavte je na párty s kamarády grilem Tescoma Party Time. Rázem se stanou králem každého večírku. Gril je přenosný a díky turbo ventilátoru připravený během chvilky na soukromou grilovačku. A je jedno, jestli je léto nebo zima. Grilovat se na něm dá za každého počasí, třeba i na balkóně.

Pro dědečka – Nerezový šunkovar Orion

Dědečkové bývají labužníci a když jim svěříte výrobu domácí šunky, můžete se těšit na jedinečný chuťový zážitek. V nerezovém šunkovaru Orion mohou vykouzlit šunku mnoha chutí a určitě budou mít radost, že vám chutná. Při domácí výrobě navíc budou mít jistotu, že je šunka bez přidaných „éček“ a chemie.

Pro babičku – Úklidové pomůcky Leifheit

Čím je člověk starší, tím je pro něj úklid namáhavější. Vaše babičky ale mohou být s úklidem hotové raz dva, a navíc bez zbytečné námahy, když jim pod stromeček nadělíte některou z úklidových pomůcek Leifheit. Rotační podlahový mop nevyžaduje kontakt rukou a špinavé vody. Speciální vysavač na okna čistí rychle a dokonale. Žehlící prkno s technologií „Thermo-Reflect“ disponuje speciálním potahem, který akumuluje teplo a část páry a odráží je zpět k oděvu, takže žehlení je snadnější. Uvidíte, že babičky budou pyšné, že mají moderní pomocníky. Další tipy na úklidové pomůcky Leifheit najdete zde.

Video:

Tradiční andělské zvonění

Za bod našich babiček velmi oblíbený a dnes se k němu opět vracíme. Řeč je o zvonícím stromku neboli andělském zvonění. Andělské zvonění je malý strojek, který pohání proud tepla od hořící svíčky, díky čemuž pak vydává tiché cinkání, které dokáže naplnit domácnost krásnou vánoční atmosférou. Obdarujte své blízké tradičním vánočním zvoněním ryze české výroby a uvidíte, jak se jim oči rozzáří.

Pokud vás naše tipy na dárky oslovily, neváhejte a udělejte rodině radost. A pokud toužíte po něčem pěkném i vy, ukažte Ježíškovi naše tipy a zmiňte se, jak jsou super.

Článek Tipy na užitečné dárky pro celou rodinu byl publikován 23. prosince 2019 v 16.30 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...