Nechte si založit společnost na klíč

Tagy:  společnost, firmy

Nechte si založit společnost na klíč

Chtěli byste začít podnikat, ale bojíte se zbytečných průtahů na úřadech? Vaše obavy jsou oprávněné, ale problémům můžete předejít. Řešením je koupě ready made společnosti. Jedná se o už založenou společnost, se kterou můžete začít podnikat v podstatě hned.

Co vám hrozí při zakládání společnosti svépomocí?

Můžete mít potíže s právním řádem a nedostatkem informací. Podací formulář pro založení obchodní společnosti je složitý a ne každému zcela jasný. Při zakládání firmy musíte také počítat s tím, že budete trávit spoustu hodin na různých úřadech a v institucích. Ztratíte tím mnoho času a dlouhou dobu budete také čekat na samotné založení. Průměrně se jedná asi o 5 týdnů.

Specifika ready made společnosti

Jedná se o firmu, která se založí a nabídne se k prodeji. Tyto společnosti nikdy nevykonávaly žádnou obchodní činnost a nemají tedy ani žádné účetnictví. Ready made společnosti jsou zásadně bez dluhů a závazků. Firma je vytvářena pod konkrétním jménem s určitým sídlem. Základní kapitál je splacen, takže kupující dané společnosti ho už skládat nemusí. Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, má své IČ a je registrována k dani z příjmů PO.

zdroj: Matt Davis/flickr.comzdroj: Matt Davis/flickr.com

Založte si s. r. o. podle vašich potřeb

Pokud máte nějaké speciální požadavky na vaši novou společnost, nechte si ji vytvořit podle vašeho přání. Založení s.r.o. není sranda, proto se nebojte kontaktovat někoho, kdo vám s tím pomůže. Společnost Simply Office s. r. o. vám zaručí nižší vstupní náklady a rychlé založení (cca do dvou týdnů). Název, sídlo, strukturu statutárních orgánů a další si můžete navrhnout sami.

Společnost na klíč si můžete založit na pobočce v Praze nebo Brně. Je to pro vás příliš daleko? Potom si společnost můžete založit přes internet nebo telefon. Bude ovšem potřeba poskytnout vaši plnou moc.

Úvodní obrázek: simplyoffice.cz

Článek Nechte si založit společnost na klíč byl publikován 3. srpna 2015 v 22.00 v rubrice Podnikání. Autorem článku je Nikol Havlatová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...