Unavuje vás hlídat si splátky? Slučte je!

Unavuje vás hlídat si splátky? Slučte je!

Pořídili jste si řadu úvěrů, v kterých se teď ztrácíte? Nebaví vás udržovat si přehled, kdy kterou půjčku zaplatit? Usnadněte život sobě i své peněžence! Slučte všechny své úvěry do jedné zastřešující půjčky s delší dobou splatnosti a nižším úročením, pomocí které své své dluhy snadno splatíte.

Jaké jsou základní výhody sjednocení úvěrů?

  • Stanovíte si nové datum, ke kterému budete splácet. Peníze již nebudete muset posílat ve dnech, kdy je potřebujete využít jinak.
  • Značně zefektivníte a zpřehledníte své splácení. Místo několika splátek platíte pouze jednu.
  • Budete splácet méně díky nižším nákladům na bankovní poplatky.
  • Díky konsolidaci úvěrů bez registru nemusíte dlouho čekat na schválení.
  • Snížením splátek vám v domácím rozpočtu zbydou peníze, které můžete využít k jiným, příjemnějším aktivitám.
  • Vše vyřídíte online a z pohodlí domova bez nutnosti obíhání bank osobně.

A kdy se vlastně o konsolidaci, nebo také jinak řečeno o sjednocení úvěrů, vyplatí začít uvažovat? Zejména, pokud splátky vašich stávajících úvěrů jsou již natolik vysoké a neúnosné, že omezují vaše základní potřeby a náklady (za jídlo, bydlení, léky apod.), případně pokud se v množství splátek zkrátka přestáváte orientovat a chcete si značně zjednodušit život. Nevadí, ani pokud jsou jednotlivé úvěry vedeny u různých společností. Naopak, splátky lze sjednotit takovým způsobem, že ještě ušetříte na poplatcích (neplatíte několik poplatků za poskytnutí úvěru, za vedení úvěrového účtu, za předčasné splacení a pod.).

Konsolidace půjček, úvěrů a dluhů je zkrátka výhodný nástroj, jak snížit výdaje, efektivně přizpůsobit splacení svým momentálním potřebám a ještě získat přehled nad všemi svými půjčkami. Měsíčně lze ušetřit i několik tisíc Kč, které můžete investovat do zkvalitnění svého života, případně si je začít šetřit na horší časy. V případě, že se rozhodnete pro nebankovní společnost, vám navíc odpadnou veškeré zbytečné a otravné formality, což vám ušetří nejen spoustu energie, ale především také čas.

Článek Unavuje vás hlídat si splátky? Slučte je! byl publikován 7. srpna 2014 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...