Kdy je potřeba pojistka na blbost?

Tagy:  pojištění blbosti, pojištění online, srovnání pojištění, peníze, ceny

Kdy je potřeba pojistka na blbost?

Spoléhat se na to, že jste dítě štěstěny a nikdy se vám nic nestane, je v dnešní nevyzpytatelné době docela riskantní. Na každou dovolenou byste se měli důkladně připravit v podobě cestovního pojištění, které vás kryje proti případným obtížím, pokud myslíte na budoucnost a poměry českých seniorů vám nejsou příliš blízké, mělo by vás dozajista zajímat i penzijní pojištění, no a koneckonců máte-li strach, že se dostanete do problémů vlastní vinou, i zde existuje praktické řešení…

I ,,blbost" lze snadno pojistit

Znáte to, jednou zapomenete vlastní nepozorností vypnout vodu, jindy naboříte neznámé osobě auto a do třetice vám spadne kus plotu a opět poškodíte nic netušícího souseda. Tyto náhody se zkrátka dějí po celý život a mnohdy vás mohou stát celé úspory, které jste šetřili dětem na studium nebo na cestu kolem světa. Pokud chcete, aby se vám snadněji dýchalo a vaše sny neplnily noční můry z toho, co se může stát, pořiďte si pojistku na blbost, jež vám bude v každé situaci krýt záda.

Vytopit sousedy rozhodně není příjemné, ale podstatně horší situací je zavinění škody v zaměstnání, které vás kromě místa může stát i spousty peněz. V případě neúmyslného zavinění konkrétně 4,5 násobek vašeho aktuálního platu a pakliže se prokáže jasný cíl poškození, budete se nejspíše potýkat se zadlužením a také se zákony. Nebylo by tedy lepší vyhnout se možným komplikacím rovněž pojištěním tohoto druhu, které za vás vše uhradí, a to do posledního halíře?

Pro koho je pojištění vhodné?

Pojištění na blbost je ideální pro všechny, jež přijdou do styku s drahými přístroji nebo za ně nesou přímou odpovědnost. Dále pakliže vám jsou svěřeny odborné práce, kde je veliké riziko škod, pak se také o pojištění zajímejte v případě, že máte se zaměstnavatelem uzavřenou dohodu o hmotné odpovědnosti. Nicméně produkt je vhodný pro všechny, jež mohou na pracovišti jakkoliv způsobit škody nevyčíslitelné hodnoty.

Kde pojištění uzavřít?

Kde si pojištění uzavřít je důležitou otázkou, neboť ne všechny produkty jsou stejně kvalitní a zdaleka ne stejně výhodné. Pro všechny případy si proto online ověřte srovnání pojištění, kde se ihned přesvědčíte, co je pro vás ideální a vyberete si tak variantu prakticky na míru. Kromě pojištění vlastní blbosti zde narazíte také na výhodné půjčky, úvěry a nebo na kalkulačku povinného ručení pro rok 2014, která vám během pár vteřin vygeneruje absolutně nejvýhodnější povinné ručení, bez kterého se žádný řidič neobejde.

Článek Kdy je potřeba pojistka na blbost? byl publikován 13. března 2014 v 15.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (233).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...