Nebankovní společnosti mají v dnešní době zajímavé nabídky

Nebankovní společnosti mají v dnešní době zajímavé nabídky

Půjčit si peníze, to je velmi krátký proces. Nemusíte nic vysvětlovat a podstupovat dlouhé jednání.

PůjčkyPůjčky

Rychlé řešení situace v době, kdy přijdou nečekané výdaje. Proč chodit k sousedům nebo známým? Je to nebankovní půjčka, s níž se nabízí věcné jednání a také diskrétnost před nejbližším okolím. Kdo by vlastně chtěl publicitu, pokud jde o finance? Nebankovní cesta znamená i minimum podmínek, dá se tedy říci, že existuje vysoká šance na kladnou odpověď. Zapotřebí je pouze, abyste potvrdili trvalý příjem, díky němuž bude jednoznačně vidět, že splátkový kalendář nebude komplikací pro vaši domácnost.

Neúčelový charakter dnešních půjček vládne

Vysvětlovat své důvody? To dnes určitě nemusíte, protože nebankovní společnosti, které krátkodobé půjčky poskytují, budou vyžadovat pouze minimum osobních dat – a na účel, kvůli němuž žádáte o peníze, se určitě ptát nebudou. Proč také? Šlo by o zásah do soukromí klienta, který je vlastně zcela nepřípustný. Tedy alespoň tehdy, pokud si chce daná společnost klientelu udržet, protože svobodný trh nahrává také možnosti, že v případě příští půjčky už bude žádost podaná u jiného poskytovatele. A kolik si můžete půjčit, jaká je lhůta splatnosti?

  • 1 000 Kč je minimální částka. Stačí na menší složenky či například drobné výdaje do výplaty.
  • 30 000 Kč je maximální suma, se kterou už pořídíte dražší notebook, televizi či jiné elektro.
  • Splatnost může mít čtyři různé podoby. 7 dnů, 14 dnů, ale také 21 nebo 28 dnů, dle potřeby.

Transparentní jednání je zárukou spokojenosti

O všech detailech víte dopředu a smlouva je koncipovaná tak, aby byla co nejjednodušší. Obsáhlé formulace a nejasnosti přeci žádnou důvěru nevzbudí. Legislativa také nevyžaduje, aby byla smlouva nějak dlouhá, jde jen o základní identifikaci žadatele a poskytovatele půjčky. Stejně tak je důležité i potvrzení o příjmech ze strany žadatele. Klasické zaměstnání nebo OSVČ? To nehraje zásadní roli, půjčku může dostat každý, bez ohledu na zdroj příjmů a šance je otevřená například i pro penzisty.

Prodloužení termínu splatnosti je samozřejmost

Ne vždy je vše v životě ideální a někdy přijdou další komplikace, s nimiž nikdo nepočítal. Je tedy možný odklad splátek? Samozřejmě, až o dalších 28 dnů a za malý poplatek. Nebankovní společnosti jsou obecně velmi vstřícné, nemusíte se proto podobného jednání nijak obávat. Jde o snadný proces, požadavek můžete vznést online a z pohodlí domova, nedojde tedy k dalšímu zdržení. Potřebujete pomoc? Jistě, už je na cestě a připravena!

Všechno vyřešíte online, bez osobních schůzek

Dnešní malé půjčky jsou velmi populární i proto, že se obejdou bez nutnosti vysvětlování konkrétního účelu, zpětného dokládání účtenek nebo faktur, ale také obecně platí, že se s nimi pojí jen minimum administrativy. Požádat můžete kdykoliv, kontaktní formulář je připraven čtyřiadvacet hodin denně a sedm dnů v týdnu, bez pauzy a dlouhého čekání. Vyberte si částku podle svých představ a uzpůsobte tomu i datum splatnosti, vše je vážně jednoduché! Nemusíte se objednávat na osobní schůzku, není důvod, abyste jednali s někým mezi čtyřma očima, a ještě na něj čekali, pokud se snad zpozdí.

Jen takovou půjčku, kterou opravdu zvládnete

Na závěr pak dovolte malé doporučení. Finance jsou téma, které nelze brát na lehkou váhu, takže podobně přistupujte i ke krátkodobým úvěrům. Neberte si je neuváženě, raději si rozmyslete všechna pro a proti, rozhodněte se správně a s maximálním ohledem na svůj rodinný rozpočet. Není totiž důvod dělat něco, co by mohlo vést přímo k dluhové pasti – pokud si berete půjčku, zvažte, zda ji skutečně potřebujete. Neměla by se stát olověnou koulí u nohy, jejím cílem je, aby byla dobrým přítelem do nepohody.

Článek Nebankovní společnosti mají v dnešní době zajímavé nabídky byl publikován 2. května 2021 v 00.00 v rubrice Půjčky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...