I levná termovize vám zajistí lepší podmínky pro lov nejen v zimě

I levná termovize vám zajistí lepší podmínky pro lov nejen v zimě

Není vůbec od věci pořídit si pro váš oblíbený koníček, kterým lov bezesporu je, kvalitní termovizi. Jsou to právě termovize, o které se nimrodi často zajímají. Díky nim je lov nebo pozorování zvěře možný takřka v jakémkoli počasí i denní či noční době.

Termovize, které nestojí majlant

Zkušení lovci zpravidla investují do moderních a propracovaných termovizí tak, aby ta nová byla vždy o něco lepší než ta, kterou používali doposud. I začátečníci se ale s oblibou pouští do lovu s pomocí termovize. Výborné je, že i když zatím nemáte s tímto důmyslným zařízením zkušenosti, velmi rychle se s ním sehrajete. Kupříkladu na webových stránkách pojdnalov.cz najdete kvalitní a levné termovize, jež vám skvěle poslouží i při celonočních čekaných a lovech.

Příkladem je model TETRAO BUBO H-6. Jde o termovizi s kvalitním jádrem o rozlišení 160 × 120 px a displejem s rozlišením 720 × 520 px a 6 mm objektivem. I přes její nízkou cenu podporuje funkce hot spot, měření vzdálenosti nebo Wi-Fi a další. Vestavěný tepelný detektor má vysokou citlivost a zajišťuje jasný obraz i v nepříznivých podmínkách okolí, ať už mluvíme o tmě, mlze, kouři, prachu, dešti, sněhu, lesním porostu atd. S funkcí Wi-Fi je možné připojit ji k vašemu chytrému telefonu, vytvořit fotky a videa či nastavit termovizi, a to vše s jednoduchou aplikací pro iOS a Android.

Kvalitní termovize Hikmicro

Termovize HIKMICRO FALCON FH25, foto: pojdnalov.czTermovize HIKMICRO FALCON FH25, foto: pojdnalov.cz

K populárním u nás i ve světě patří termovize Hikmicro. Nejlevnějšími modely jsou Hikmicro ALPEX A50T 850 nm a Hikmicro ALPEX A50T 940 nm. Obě jsou k dostání za 24 999 Kč a na trh přišly v roce 2022.

Pokud jezdíte na lov vozem, pro vaše pohodlí se vám jistě bude hodit zimní clona do masky vozu. Zabrání ofukování motoru a chladiče, a tak se motor rychleji zahřeje, vůz začne topit dříve než bez clony.

Více informací k termovizním včetně bohatých, profesionálních rad od prodejců, najdete na webových stránkách pojdnalov.cz.

Článek I levná termovize vám zajistí lepší podmínky pro lov nejen v zimě byl publikován 17. ledna 2023 v 00.00 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...