Buďte chytří a ušetřete za tisk – místo nákupu si tiskárnu pronajměte!

Buďte chytří a ušetřete za tisk – místo nákupu si tiskárnu pronajměte!

Moderní kanceláře, obchody i provozovny se často neobejdou bez kvalitní tiskárny, skeneru, kopírky nebo faxu. Nákup a každodenní provoz těchto zařízení vyžaduje vysoké investice, které se mohou ročně vyšplhat až na několik stovek tisíc. Zkuste na to jít od lesa a pronajměte si multifunkční tiskové zařízení od společnosti Tomados. Nejen, že ušetříte náklady na tisk, ale získáte i další výhody.

Pronájem tiskových zařízení má samé plusy

Myslíte si, že nákup vlastní laserové tiskárny je z dlouhodobého hlediska výhodnější? Opak je pravdou. Počáteční investice je jen prvním krokem. Dále se musíte starat o spotřební materiál jako jsou tonery a papíry, musíte provádět pravidelnou údržbu a servis, a i přes veškerou péči začne zařízení po nějaké době zastarávat.

Pronájem multifunkční tiskárny toto všechno vyřeší. Získáte spolehlivé multifunkční zařízení, a vaše finanční investice bude pouze taková, jakou hodnotu má využití právě vašeho pronajatého zařízení. Navíc získáte dlouhodobý neomezený pronájem za stejných podmínek, jako byste si pronajali kopírku na dobu určitou. S pronájmem multifunkčního zařízení vaše náklady na tisk klesnou až o 50 %.

Největší výhody pronájmu tiskárny, kopírky a skeneru

  • Významné snížení nákladů
  • Eliminace času nutného k řešení technických záležitostí
  • Předem jasně daný rozpočet na provoz zařízení
  • Každodenní dostupnost tiskových zdrojů
  • Pravidelný přísun spotřebního materiálu

Reprezentativní příklad, kolik můžete ušetřit s pronájmem tiskárny od Tomados, si můžete přečíst zde.

Služby, které získáte navíc

Protože v Tomados vědí, že ne každý je odborník na tisk, pomohou vám při výběru vhodné tiskárny a také vám ji nainstalují a seznámí vás s obsluhou. V ceně pronájmu máte k dispozici rovněž pravidelnou údržbu a servis i řešení nenadálých závad. Vaše zařízení tak bude vždy v perfektním stavu.

Kromě pronájmu kopírek, skenerů a tiskáren si můžete objednat i další kancelářskou techniku.

V případě zájmu provedou v copycentru Tomados odborný tisk, skenování a kopírování vašich dokumentů. Samozřejmostí je vysoká kvalita rozlišení, aby i ty nejdrobnější texty byly dobře čitelné.

Tiskárny té nejvyšší kvality

Vaše individuální potřeby tisku vyřeší zkušení pracovníci s více než dvacetiletou praxí v oblasti tisku a vyberou vám tiskárnu přesně na míru, aby vyhovovala dispozicím kanceláře, nárokům na tisk i vašim finančním možnostem. Využít můžete tiskárny barevné i černobílé, s tiskem ve formátu A4 až A3, rychlostí tisku 20–40 stran/min, oboustranným tiskem, podavačem originálů a wifi připojením.

Přesvědčili jsme vás, že pronájem tiskárny je opravdu výhodný? Neváhejte kontaktovat společnost Tomados, ať už jste odkudkoli. Jejich pobočku najdete na adrese Vítkova 189/17, Praha 8, ale působí po celé České republice. Rádi vám pomohou a poradí, aby váš tisk byl co nejvíce efektivní.

Více o nabídce této společnosti se dozvíte na jejich internetových stránkách zde.

Článek Buďte chytří a ušetřete za tisk – místo nákupu si tiskárnu pronajměte! byl publikován 5. září 2019 v 00.00 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...