Autozastavárny vám pomohou zbavit se finančních obtíží

Autozastavárny vám pomohou zbavit se finančních obtíží

Online půjčky nejsou dnes již nic neobvyklého. Každý, kdo potřebuje získat rychle peníze, má možnost využít řady bankovních i nebankovních služeb. Výhody těch nebankovních jsou již většině lidem známy, zdalipak ale znáte také výhody úvěrů od autozastaváren? Následující článek vám je představí.

Jak vybrat úvěr

Neorientujete se v široké nabídce finančních služeb? Využijte přehledného srovnání půjček na mesec.cz. Získáte zde přehled o aktuální výši úrokových sazeb a poplatků jednotlivých bank i nebankovních produktů. Spotřebitelské úvěry srovnání naleznete také například na serveru peníze.cz. Abyste však nemuseli čelit otravnému papírování a kontrole registru dlužníků, bude pro vás jednodušší sjednat si úvěr u autozastavárny. Jste-li majitelem vozidla, kterým můžete ručit, stačí jen pár snadných kroků pro získání hotovosti.

Kde můžete nechat zastavit své vozidlo

Společnost Zastavvuz je spolehlivá autozastavárna v Praze, Brně i Ostravě, jež si váží svých klientů a nabízí skvělou příležitost získat peníze na ruku bez zbytečného dokládání příjmů. Pro to, abyste získali hotovost, stačí zaslat fotografii a malý i velký technický průkaz vašeho vozu zastavárně. Její specialisté provedou odborný odhad ceny, na základě které bude stanovena částka, již vám zastavárna poskytne. Je možné získat až 80 % odhadované ceny automobilu. Navíc si můžete sami zvolit, zda budete chtít využít službu Money & Drive, a mít automobil stále k dispozici, či službu Money & Store, kdy je auto zaparkováno v bezpečných prostorách zastavárny. Jakmile si to budete moci dovolit, odkoupíte si svůj vůz nazpět. Výhoda půjčky bez registru se zástavou spočívá především v tom, že nikdo nebude zkoumat, zda jste v registru dlužníků, a navíc je jen na vás, kdy se rozhodnete smlouvu ukončit.

Článek Autozastavárny vám pomohou zbavit se finančních obtíží byl publikován 27. září 2017 v 21.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...