CRM - inteligentní systém, který vám usnadní podnikání

Tagy:  microsoft, outlook, pc, počítač, práce, firma, společnost, obchod, podnikání, klient, zákazník

CRM - inteligentní systém, který vám usnadní podnikání

V dnešním světě, kdy je prakticky každý závislý na spotřebním chování a buď obchoduje napřímo, jakožto živnostník, anebo je součástí společnosti, co poskytuje různé služby nebo prodává produkty, se nelze obejít bez integrované počítačové sítě. Od výkazů v excelových tabulkách, přes prezentace v power pointu až po dennodenní mailové komunikace skrze outlook. To vše a mnoho dalšího je k podnikání a řízení společnosti zapotřebí a čím rychleji, jednodušeji a především efektivněji budou dané programy fungovat, tím pro každého lépe. Co kdyby existoval systém, díky němuž byste mohli snadněji komunikovat s celým světem a své soubory měli v přehlednějších složkách? Naštěstí, takový systém již existuje a vy jej dokonce můžete mít zdarma. O CRM zdarma, jeho vlastnostech a výhodách se dočtete níže.

Co je to CRM systém?

Možná o tomto názvu neslyšíte poprvé a pokud ano, je na čase se seznámit. CRM systém je zakomponovaný přímo v Microsoft Outlook a každý, kdo je vlastníkem Microsoft programů a zároveň jejich uživatelem, jej může získat zcela zdarma. CRM systém pomáhá udržovat přehled nad vašimi a firemními klienty, ale také nad veškerými poptávkami a nejrůznějšími projekty. Pokud ve vašem Microsoft Outlooku doposud vládly spíše chaos a zmatek, díky chytrému systému CRM mu nastolíte pořádek. A co to tedy CRM vlastně je? Laicky řečeno se jedná o systém pomáhající udržovat ve vašich pracovních složkách pořádek. No řekněte sami, kde jinde byste našli hospodyni, která pracuje efektivně a ještě zadarmo?

Znáte už výhody CRM systému? autor: eway-crm.comZnáte už výhody CRM systému? autor: eway-crm.com

Výhody CRM systému

Samozřejmě, že každá „nástavba“ určitého programu nebo aplikace musí mít jisté výhody, jinak by nebyl důvod pro jeji instalaci. U Outlook CRM systému je těch výhod hned několik a všechny jistě náležitě oceníte. Obzvláště v případě, kdy je sezení v kanceláři a práce na počítači vaší každodenní prarovní náplní. Prvním ohromným pozitivem je vytvoření jednotného prostředí, díky němuž budete mít všechna data na jednom místě a nebudete tak muset přepínat mezi jednotlivými okny nebo tabulkami. Výsledek tak bude přehledný a navíc časově úsporný. Za zmínku stojí určitě také fakt, že nebudete pracovat v novém prostředí a rozhodně se nebudete muset učit nové způsoby práce s Outlookem, neboť e-Way CRM je stejně intuitivní a návodný jako klasický Outlook. Novinkou je například přehlednost v emailové komunikaci. S CRM systémem si můžete přiřadit emaily k jednotlivým projektům, díky čemuž se budete snadněji orientovat v zakázkách, objednávkách apod. A závěrem ve výčtu základních výhod třeba dodat, že CRM systém dovede synchronizovat úkoly a kalendáře s Microsoft Outlookem, což vám ušetří práci s přepisováním poznámek do Outlooku a zvlášť ještě do telefonu nebo tabletu.

To ale není všechno…

Výhody zmíněné výše jsou přesně to, kvůli čemu si CRM systém budete chtít nainstalovat, nicméně těch kladů je ještě více. Systém vás například upozorní, že jste delší dobu nekomunikovali s některým z klientů, dovede odesílat hromadnou korespondenci, vlastní funkcionalistu na definování firemních procesů a také obsahuje administrativní aplikaci se spoustou zajímavých novinek. Chcete-li se o CRM systému dozvědět ještě více, máte další otázky anebo chcete být jednoduše v obraze, pak sleduje blog CRM, kde se dočtete odpovědi na všechny vaše ještě nevyřknuté otázky.

CRM zdarma do vašeho počítače, autor: eway-crm.comCRM zdarma do vašeho počítače, autor: eway-crm.com

Článek CRM - inteligentní systém, který vám usnadní podnikání byl publikován 30. srpna 2017 v 01.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...