Cloud i CRM systém jsou velkými pomocníky malých i velkých společností

Cloud i CRM systém jsou velkými pomocníky malých i velkých společností

Každodenně pracujeme s velkým množstvím informací, vytváříme nové prezentace, cenové nabídky, reklamní prospekty, fotografie a mnohé jiné. Zákazníci poptávají nejrůznější služby nebo zboží, a je potřeba je zvládat obsloužit, i když je jich mnoho. Informace je důležité pravidelně zálohovat, ukládat tam, kde si je budeme moci kdykoli vyzvednout, pokud to bude potřeba. Se vším zmiňovaným vám pomohou dva výborné produkty: cloud a CRM systém.

foto: algocrm.czfoto: algocrm.cz

Není cloud, jako cloud

Cloudové úložiště musí splňovat několik základních podmínek: musí vám být kdykoli a odkudkoli dostupné. Také musí být bezpečné, a to tak, aby vyhovovalo naší legislativě a GDPR. Hodit se vám bude i non-stop zákaznická pomoc na telefonu, kdybyste se dostali do nesnází. Toto vše nabízí Algo cloud. Je na trhu od roku 1997, což znamená, že má vynikající zkušenosti. Nechybí mu vlastní datové centrum, nejvyšší bezpečnost, dostupnost správců serverů ihned a kdykoli, stabilita, profesionální zálohování, neustále nové technologie a ani certifikace managementu kvality a bezpečnosti. Český cloud, na něhož se můžete plně spolehnout.

Nechte pracovat CRM systém

Který majitel firmy by si nepřál mít naprostý pořádek v komunikaci se zákazníky, reklamě, také přehled o tom, co kde ve firmě právě dělá, jak se vyvíjí cash flow, co je nového na trhu… CRM systém toto vše umožňuje. Krásně propojí firmu se zákazníky, ale i vedení s ostatními zaměstnanci. Jednoduše budete mít o všem přehled, navzájem můžete sdílet informace, které je potřeba, a to kdykoli a odkudkoli.

Cloudové úložiště dle vašich požadavků

Podíváme-li se na cloudové úložiště, můžete si zvolit balíčky od velikosti 20 GB s pronájmem od 3 měsíců. Velikost lze flexibilně navyšovat za pouhé 2 Kč za 1 GB dat na měsíc. Algo cloud až do konce října nabízí zálohování zdarma ke každému cloudovému úložišti. Používat by jej měly menší i větší firmy, jednotlivci, ale také rodiny. Díky němu jsou vám data kdykoli a odkudkoli dostupná, synchronizovaná pro jakémkoli zařízení, 100 % zabezpečená a neztratitelná.

S cloudem i CRM systémem se vám bude pracovat snadněji a lehčeji. Nezbývá, než oslovit poskytovatele a vybrat si dle vašich požadavků.

Článek Cloud i CRM systém jsou velkými pomocníky malých i velkých společností byl publikován 10. října 2019 v 21.30 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...