Kvalitní odhlučnění podlahy v podkroví zajistí pohodlný život v přízemí

Kvalitní odhlučnění podlahy v podkroví zajistí pohodlný život v přízemí

Možná jste koupili rodinný dům, a až jste se nastěhovali a začali jej používat, zjistili jste, že rámus, který dělají děti v podkroví, vás v přízemí značně ruší a obtěžuje. Stejně tak jste ale mohli postavit dům nový, u něhož byla použita nekvalitní forma odhlučnění, která vám nakonec zcela nevyhovuje. Naštěstí existuje odhlučnění, které vám pomůže.

Spolehlivé akustické desky

U nás můžete své potíže s hlukem, a to nejen tím, který vzniká v podkroví, ale i tím, který se od vás nese od sousedů, ve firmách od strojů z výroby nebo od hlučných klimatizací a dalších, sdělit společnosti Potichu. Umí vyřešit jakýkoli hluk tak, aby se vám doma žilo příjemně, nebo v kanceláři pracovalo bez rušení nadměrným hlukem.

K odhlučnění podlah a stěn je možné použít akustické desky SILENT FOAM. Jde o lisovanou pěnu, která se hodí pro různé účely řešení akustiky. Hodí se především pro zvýšení neprůzvučnosti konstrukcí, jako jsou podlahy a stěny, nebo při využití jako kročejová izolace pod koberec.

ZINO Acoustic v nahrávacím studiu, foto: potichu.czZINO Acoustic v nahrávacím studiu, foto: potichu.cz

Jako výhradní distributor pro ČR a SR nabízí společnost Potichu celou kolekci materiálů, jež se přizpůsobí různým konstrukcím, se kterými se dá setkat při výstavbě i rekonstrukci budov. Ve skladě v Kolíně si je můžete odebrat osobně, nebo vám bude zaslána kurýrem, pokud chcete provádět odhlučnění svépomocí.

I když si pořídíte kovové nohy ke stolu a občas jej budete posouvat, budete mít v kuchyni židle, s nimiž budou manipulovat děti a den co den je se skřípěním sunout ke kuchyňské lince, nepříjemný hluk nebude nikoho pod vámi obtěžovat.

Podívejte se na možnosti odhlučnění, nebo kontaktujte společnost Potichu na webových stránkách potichu.cz a nechte si poradit zkušenými odborníky, jak odhlučnit právě váš domov či kanceláře, abyste byli plně spokojeni.

Článek Kvalitní odhlučnění podlahy v podkroví zajistí pohodlný život v přízemí byl publikován 20. ledna 2023 v 21.30 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...