Co dělat v případě, kdy akutně potřebujete peníze?

Co dělat v případě, kdy akutně potřebujete peníze?

Každý se určitě někdy v životě ocitl v situaci, kdy akutně a nejlépe ihned potřeboval větší obnos peněz. V té chvíli je jedno, zda je to na opravu nebo koupi nové pračky, na školní zájezd vašeho dítěte, na letní dovolenou či jste prostě jen nevyšli s výplatou. Protože tato situace není neobvyklá, existuje v ní již delší dobu také celkem snadné řešení. Nemusíte hned žádat o úvěr v bance. Jednou z možností, jak problémy s nedostatkem financí vyřešit, jsou i krátkodobé nebankovní půjčky.

Krátkodobé nebankovní půjčky

Nebankovní půjčky mají oproti těm klasickým bankovním jisté výhody. Tato půjčka je určena lidem, kteří se nečekaně dostali do složité finanční situace, ale vědí, že je pouze dočasná. Většinou se při využití této půjčky jedná pouze o nižší částky, které je dlužník schopen splatit za následujících pár měsíců. Jednou z výhod krátkodobé nebankovní půjčky je také rychlost vyřízení. Zatímco v bankách si musíte podávat žádost, dokládat vaši bezúhonnost a další potřebné dokumenty, v případě nebankovní půjčky je vše mnohem snadnější. Žádost o nebankovní půjčku je často vyřízena i do 24 hodin. Navíc nemusíte dokládat výši příjmu ani žádná jiná potvrzení a peníze můžete mít na účtu už za 15 minut od schválení. Krátkodobá nebankovní půjčka je bezúčelná. Nemusíte tedy nijak dokládat, na co jste peníze využili.

Jak na nebankovní půjčky?

Co jsou krátkodobé půjčky, už víte, ale jak na nebankovní půjčky? Jak si vybrat tu nejvýhodnější? Každopádně se připravte na to, že úrok je u nebankovních institucí vyšší než v bance. V případě, že si chcete půjčit jen pár tisíc, je prakticky jedno, kterou instituci zvolíte. Jestliže však potřebujete desítky, či dokonce stovky tisíc, měli byste vybírat mezi zavedenými společnostmi s dobrými referencemi.

Zdroj: asisteam.cz

Článek Co dělat v případě, kdy akutně potřebujete peníze? byl publikován 23. března 2017 v 22.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...