Jak podnikat snadno, rychle a s minimem financí?

Tagy:  společnost, s.r.o., založení společnosti, virtuální společnost, podnikání, podnik

Jak podnikat snadno, rychle a s minimem financí?

Snem každého člověka je vydělávat spousty peněz a přitom mít zábavnou a naplňující práci, co uspokojí touhu po profesním životě. Možností, jak toho dosáhnout je mnoho a záleží čistě na vaší fantazii a šikovnosti. Buď můžete celý život působit ve firmě jakožto zaměstnanec a doufat, že se vám podaří povýšit do takové pracovní pozice, díky níž zabezpečíte sebe a svoji rodinu. Anebo začnete podnikat v oblasti, která je vám blízká a umožní vám vydělat přesně tolik peněz, kolik chcete.

Začít podnikat je dnes velmi snadné. Neexistuje vládnoucí strana, která by vám zakazovala otevřít si vlastní podnik nebo vás nějakým způsobem omezovala. Podnikatelské činnosti se tak může věnovat studovaný inženýr či magistr, ale také člověk se základním vzděláním. Mnoho lidí toužících po vlastní živnosti žije v domnění, že se neobejde bez pořádného „balíku“ peněz. Ve většině případech tomu tak skutečně je, nicméně existují možnosti založení podniku téměř zadarmo. Víte, jak začít s podnikáním snadno, rychle a s minimem financí? My ano!

Založte si s.r.o.

Při otevření kadeřnictví, nehtového studia, menšího obchůdku s dárkovými předměty či oblečením si vystačíte s živnostenským listem jakožto osoba samostatně výdělečně činná. Větší ambice ale vyžadují založení společnosti s ručením omezeným. V dřívějších letech vám na tento podnikatelský záměr stačilo sotva 200 tisíc korun. Dnes však potřebujete pouze 1 korunu, čili vašemu plánu finance na založení podniku v cestě stát rozhodně nebudou. A pokud se nechcete zabývat administrativou, obíhat úřady a řešit všechny okolnosti ohledně s.r.o., zaměřte se na výhodné zakládání společnosti prostřednictví renomované firmy. Jedině tak budete mít jistotu hladkého a po právní stránce správného průběhu celé akce.

Už víte, kde si založíte společnost?, autor: Werner BayerUž víte, kde si založíte společnost?, autor: Werner Bayer

Nájem za pár korun

Mít podnikatelskou vizi a cíle je základ každého podnikání, nicméně je třeba myslet také na materiální stránku věci, jako jsou sklady, provozovny a především sídlo společnosti. Říkáte si, že nepotřebujete zbytečně investovat do drahých kanceláří, když si vystačíte s domácí pracovnou, laptopem a kolegy na telefonu a sociálních sítích? Pak nevyhazujte zbytečně tisíce ba dokonce desítky tisíc korun měsíčně za pronájmy kancelářských prostor a zaměřte se na moderní a efektivní variantu, jež šetří čas i náklady. Lukrativní virtuální sídlo firmy je skvělou volbou, jak mít společnost v luxusní městské čtvrti a zároveň platit minimum nákladů za pronájem.

Virtuální sídlo pro moderní podniky

Virtuální sídlo společnosti vám zajistí skvělé prostory, stálou reprezentativní adresu pro váš byznys, předávání a uchování pošty, možnost pronajmout si zasedací místnosti pro potřeby meetingů a jiných sešlostí a dále umožní ostatní služby na přání klienta. Prostřednictvím virtuální společnosti tak můžete řešit cokoliv v souvislosti s vaším podnikáním, ať už to bude efektivní vnitrostátní přeprava, tvorba reklamních bannerů nebo nákup akcií.

Článek Jak podnikat snadno, rychle a s minimem financí? byl publikován 17. ledna 2017 v 23.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...