Srovnávací kalkulačky vám ulehčí život

Tagy:  tarify, mobilní operátoři

Srovnávací kalkulačky vám ulehčí život

Vždy když si chceme pořídit něco nového, je nutné dobře vybrat. Nezáleží na tom, zda se jedná o boty nebo nového dodavatele plynu. Ještě před pár lety jsme všichni brali internet jako velikou výhodu, protože jsme nemuseli běhat od jednoho obchodu nebo kanceláře k druhé. Dnes je ovšem na internetu tak obrovské množství výrobců, dodavatelů a e-shopů, že člověk opravdu neví co vybrat. Ale pozor! Je tu něco, co vám práci ulehčí – srovnávací kalkulačky.

Co jsou srovnávací kalkulačky?

Srovnávací kalkulačky jsou aplikace, které vám pomohou najít to, co hledáte. Nevyhovuje vám váš mobilní tarif nebo povinné ručení? Připadá vám, že platíte za něco, co vůbec nepoužíváte nebo nepotřebujete? Některým lidem nevadí, že mají tarif se 100 SMS zdarma a pošlou dvě za rok. Jestliže vám to připadá jako zbytečnost a chcete to změnit, vyzkoušejte srovnávací kalkulačku. Ať půjde o nového operátora, lepší tarif, dodavatele plynu, levnější internet nebo povinné ručení. S tímto vším vám pomůže srovnávací kalkulačka Tarifomat.cz. Na vás je pouze výběr, vše ostatní už zajistí pracovníci firmy.

Jak Tarifomat funguje a jaké jsou jeho výhody?

Navštívíte web a v záložce vyberte, co chcete změnit. Zvolíte třeba mobilní tarif a vyplníte jednoduchý formulář. Pak už stačí jen stisknout tlačítko a prohlédnout si možnosti, které vám Tarifomat nabízí. Firma pro vás porovná všechny nabídky poskytovatelů zdarma. Nejvhodnější nabídku, která vyhovuje vámi zadaným parametrům zprostředkuje a navíc zařídí i otravnou administrativu. Na vaši adresu přijede poslíček, který doveze dokumenty připravené k podpisu.

Navíc vám Tarifomat nabídne i rozsáhlou databázi recenzí mobilních operátorů. A je tu ještě jedna veliká výhodu. Firma dostává nabídky přímo od poskytovatelů mobilních služeb. Jsou ovšem neveřejné. Tarifomat je tedy nemůže zveřejnit. Může vám je ale sdělit po telefonu nebo vám je poslat na e-mail. Jde tu o velmi výhodné tarify, které vám zajistí slevu v řádech desítek procent.

Úvodní obrázek: tarifomat.cz

Článek Srovnávací kalkulačky vám ulehčí život byl publikován 1. května 2015 v 19.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Nikol Havlatová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...