Potřebujete novou betonovou jímku?

Potřebujete novou betonovou jímku?

Stále je spousta nemovitostí, které nejsou napojeny na veřejnou kanalizaci. Není to u nich možné, protože se nachází v místech, kde kanalizaci není možné zbudovat. V případě, že si takovou nemovitost koupíte a budete ji rekonstruovat, budete u ní muset řešit nakládání s odpadními vodami. A jednou z možností je pořízení si betonové jímky.

Proč betonové jímky?

Na webových stránkách dobrezumpy.cz najdete kvalitní levné jímky, které jsou zhotoveny z prvotřídního vyztuženého betonu. Nechybí jim certifikace, můžete se spolehnout na jejich odolnost, pevnost a vysokou životnost. Tato prefabrikovaná jímka či žumpa má speciální penetrační nátěr. Je možné nechat si ji dovézt kamkoli po ČR.

Kvalitní betonové jímkyKvalitní betonové jímky

Ať už hledáte betonové jímky Ostrava, Zlín, České Budějovice nebo třeba Plzeň, máte po starostech. Stačí, abyste připravili stavební jámu, do níž bude betonová jímka uložena za pomoci hydraulického ramene. Součástí ceny jímky je její uložení, zaplatit navíc bude potřeba jen dopravu, která je individuální podle délky trasy.

Můžete si vybrat s několika druhůMůžete si vybrat s několika druhů

Mnoho velikostí za přijatelnou cenu

Je fakt, že kvalitní nafukovací bazén pořídíte levněji, ale tady mluvíme o jímce, která plní velmi důležitou roli po mnoho let. Je z nákladného materiálu vyrobena moderní technologií, což odpovídá ceně.

Jímky můžete sehnat od velikosti 4 m3 po velikost 14 m3. Cena začíná na 17 000 Kč v akci, a největší jímku koupíte za 34 000 Kč za akční cenu. Pokud potřebujete ještě větší objem, je možné jímky vzájemně propojit. K jímce je možné si doobjednat litinový poklop, betonový komín, průjezdovou desku a měřič hladiny kapaliny.

Podívejte se na webové stránky dobrezumpy.cz a vyberte si spolehlivou a kvalitní jímku, která vyřeší vaše starosti s odpady z vaší nemovitosti. Vše vyřešíte rychle a z pohodlí domova a montáž jímky budete mít zcela zdarma.

Článek Potřebujete novou betonovou jímku? byl publikován 23. března 2022 v 23.45 v rubrice Novinky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...