Elegantní a moderní zvonky Zamel se přizpůsobí vašim potřebám

Elegantní a moderní zvonky Zamel se přizpůsobí vašim potřebám

Jste milovníky moderních technologií? Hledáte domovní zvonek, který je nejen pěkný navenek, ale také něco umí? Přesně pro vás jsou tu zvonky a gongy od značky Zamel. Snoubí se v nich více než 25letá tradice výroby a inovativní přístupy k tomu, co by zvonky měly umět.

Zvonky Zamel nabízejí širokou škálu vzorů, barev a funkcí. Jejich krásu můžete obdivovat zde, na stránkách specialisty na elektroinstalační materiál Tympolplus.

Značka Zamel myslí nejen na to, že domovní zvonky by měly být nejen uživatelsky příjemné, ale že by měly být i dokonalým designovým prvkem.

Proto si můžete vybrat:

  • Drátové i bezdrátové zvonky Zamel – drátové mají výhodu napájení ze sítě a nehrozí u nich vybití baterií. Bezdrátové zase nabízejí instalaci bez nutnosti vedení drátů.
  • Podle typu vyzvánění elektronické i elektromechanické zvonky.

Další užitečné rady a tipy, jak vybrat domovní zvonek, se dočtete v tomto článku.

Co zvonky Zamel umí?

Kromě klasického vyzvánění, můžete u zvonků Zamel najít i další zajímavé funkce. Hodit by se vám mohla:

  • Zvuková, vibrační a světelná signalizace – vhodná zejména na zvonky pro starší lidi.
  • Dosah až 1200 m na volném prostoru (bezdrátové zvonky Bulik PRO z řady Sundi od výrobce Zamel).
  • Nabídka tlačítek v mnoha variantách.
  • Okenní a dveřní kontakty.
  • Možnost nastavení melodie pomocí aplikace na chytrém telefonu. Zvonky s možností nahrát si vlastní melodii jsou velmi zajímavou variantou.
  • Kombinace jednoho zvonku a více tlačítek nebo možnost více zvonků napojit na jedno tlačítko.

Vyzkoušejte bezdrátové zvonky Bulik II

Chcete zvonky s dosahem až 350 m ve volném terénu? Pak vsaďte na zvonky Bulik II. Jde o moderní zvonky, které se vám plně přizpůsobí. Můžete si nastavit 14 různých melodií a hlasitost si zvolíte v 6 úrovních. Optická signalizace zvonění se hodí pro osoby s poškozením sluchu nebo pro maminky, které nechtějí, aby jim zvuk zvonku vzbudil spící miminko. Podsvícení AmbiLed oceníte za šera a v noci.

Jedna zvonková stanice může být připojena až na 69 zvonkových tlačítek, a naopak jedno tlačítko může rozeznít hned několik zvonků Bulik II. Každé tlačítko přitom může mít nastavenou vlastní melodii.

Výhodou je, že zvonek funguje na bezdrátovém principu a zvonková stanice je plně přenositelná. Můžete si ji vzít s sebou na zahradu nebo do dílny, případně ji využít jako osobní alarm pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Dále by Vás mohl zaujmout zvonek Recorder, u kterého je možnost nahrát si vlastní melodii. Zvonek Rumba, který má jako první na světě tlačítko bez napájení. Nebo Vibro – vibrační zvonek pro neslyšící.

Zvonek RumbaZvonek Rumba
Zvonek VibroZvonek Vibro

Veškeré zmíněné zvonky a mnohé další můžete zakoupit tady.

Zaujaly vás zvonky Zamel a chcete je vyzkoušet? Radíme vám, jděte do toho. Budete nadšeni uživatelským komfortem, líbivým designem, a ještě budete spolehlivě vědět o každé návštěvě.

Článek Elegantní a moderní zvonky Zamel se přizpůsobí vašim potřebám byl publikován 23. prosince 2019 v 16.45 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...