Online banka ZUNO: účet zdarma, výběry zdarma, karty zdarma

Online banka ZUNO: účet zdarma, výběry zdarma, karty zdarma

Online banka ZUNO nabízí zbrusu nový účet Plus, který je zdarma pro všechny a bez poplatků. K jeho založení není třeba chodit na pobočky, ZUNO stejně žádné nemá, vše funguje přes internet.

Stačí připojení a pár minut na vyplnění krátké online žádosti. V rámci účtu Plus jsou výběry nad 1000 Kč ze všech bankomatů v České republice zdarma a všechny výběry z bankomatů v zahraničí bez ohledu na výši částky jsou také zdarma. Stačí zaplatit kartou víc než 3000 korun měsíčně a poplatek za vedení účtu se vynuluje.

Pomocí účtu Plus je možné vykonávat domácí či zahraniční platby, platby SEPA, spořit či dostávat upozorňující SMS o pohybech a transakcích na účtu. Výhodou online banky je i to, že šetří čas svým klientům a nenutí je chodit na pobočky. Klienti zároveň mohou získat balík služeb platinové kreditky za snížený poplatek (ze 128 Kč na 64 Kč).

Garance nejlepší půjčky na trhu

ZUNO navíc nabízí úvěr od 6,9 % ročně, nejnižší nabídku na trhu. Garantuje totiž, že po schválení žádosti o půjčku nad 50 000 Kč bude mít klient u ZUNO nejlepší podmínky. Když doloží, že někde dostal lepší úvěr, ZUNO mu nabídne ještě výhodnější. Všechno se dá přitom zařídit rychle a online přímo z gauče. Žádné poplatky za vedení účtu, stejně jako za vyřízení půjčky.

Bezkontaktní karty a pojištění zdarma

ZUNO klientům nabízí debetní a kreditní karty, obě s bezkontaktní technologií. Pro obě je možné využívat online správu karet prostřednictvím online a mobilního bankovnictví, kde si klienti kromě přehledu detailů karet a karetních transakcí mohou kdykoliv změnit limity pro používání karet.

„*Novinkou, kterou automaticky získají všichni klienti k účtu Plus, je pojištění karty či kreditky. Díky tomu budou majitelé účtů chráněni při ztrátě nebo krádeži osobních dokladů, i proti zneužití karty. Za tuto službu samozřejmě nebudou platit nic navíc,*“ říká šéfka produktového managementu online banky ZUNO Lenka Hritzová.

Změna parametrů online

Klient si může měnit základní parametry karty online. Samozřejmostí je zasílání SMS zpráv o autorizovaných a zúčtovaných transakcích. Novinkou je ATM navigátor v mobilním bankovnictví, který zobrazí dostupné bankomaty ve vzdálenosti 1,5 km s údaji o bance, vzdálenosti daného bankomatu a navigace. ZUNO nabízí za výhodných podmínek Standardní MasterCard KREDITKU a Platinovou MasterCard KREDITKU, která kromě vyššího úvěrového limitu poskytuje držitelům i cestovní pojištění a bonusový program MasterCard Elite.

Článek Online banka ZUNO: účet zdarma, výběry zdarma, karty zdarma byl publikován 20. února 2014 v 17.45 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...