Jaká technologie je oblíbená pro potisk textilií?

Jaká technologie je oblíbená pro potisk textilií?

V současné době se spousta lidí rozhoduje pro nákup oblečení bez potisku, raději si nechávají potisknout trička a další módní kousky sami. Důvod je jednoznačný. Čistá trička bez jakéhokoliv obrázku vyjdou mnohonásobně levněji, a pokud k tomu připočítáte cenu za tisk, stále je celková částka nižší. Jestliže si sami navrhujete grafiku, začněte přemýšlet nad vlastním byznysem a kupte si přístroj na potisk textilií. Stačí nastavit vhodnou cenu a zakázky se vám jen pohrnou.

Technologie se neustále zdokonalují, takže vás určitě nepřekvapí, že existuje hned několik možností, jak tisknout na oblečení.

Termolisování

Velmi oblíbenou technologií je takzvané termolisování, k němuž potřebujete speciální lisy na textil. Přístroje slouží k přenosu tisku na čepice, trička, bundy a další oblečení s plochým povrchem. Dokonce si poradí s potiskem těžce přístupných míst. Termolisy jsou charakteristické širokým teplotním rozsahem, jenž zaručuje schopnost aplikovat jakýkoliv potisk na povrch materiálu. Výhodou této technologie je, že zvládne i materiály s hrubším a členitějším povrchem.

Daným způsobem se tiskne nejen oblečení, ale klidně i reklamní předměty, jako jsou hrnky a podobně. Pro takové případy je připraven termolis pro potisk označený jako 3D lis VACUUM pro sublimační potisk.

Nezapomeňte ani na svou laserovou tiskárnu

Když už jste u nakupování potřeb pro tisk, nenechávejte na holičkách ani svou laserovou tiskárnu. Kupte do ní kvalitní toner, který vám už dochází a schází. Jestliže chcete ušetřit nějakou tu korunu, kupte kompatibilní toner, jenž bude pasovat i do vaší tiskárny. Stačí zvolit správný typ takového toneru.

Jestliže hledáte společnost, jenž má ve svém produktovém portfoliu lisy na textil, termolisy pro potisk různých předmětů, ale třeba i tonery, potom doporučujeme podívat se do nabídky e-shopu termolisy.cz. Spokojení budete nejen s pestrostí sortimentu, ale také s cenovým rozpětím.

Článek Jaká technologie je oblíbená pro potisk textilií? byl publikován 19. září 2019 v 20.30 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...