Co když si chci půjčit na Slovensku?

Tagy:  půjčky ihned, nebankovní půjčky, rychlé půjčky, půjčky na slovensku

Co když si chci půjčit na Slovensku?

Situace, kdy nutně potřebujeme náhle větší množství peněz, zná každý. Stačí jen, aby se pokazila pračka, děti potřebovaly zaplatit zahraniční exkurzi nebo přestane startovat auto. Pokud ale nemůžeme sáhnout do svých úspor, čeká nás ožehavá otázka, kde k potřebným penězům přijít. Možnost půjčky nám nabízí většina bank, ale také nebankovních společností. A právě jimi se budeme dnes zabývat. A to konkrétně na Slovensku.

Známá nebankovní společnost na Slovensku

První z vybraných nebankovních společností je Jednoduchá Požička, která spolupracuje s Providentem. Garantuje renomé známé firmy a půjčky v rozmezí od 140 – 1 500 Euro. Možnost sjednání půjčky je rychlá a snadná. Na stránkách Jednoduchapozic­ka.sk najdete formulář pro vyplnění žádosti o půjčku, v rámci kterého si společnost zjišťuje, jestli jste byli někdy zákazníky Providentu, případně jestli máte vůči Providentu neuhrazené splátky. Pak už stačí jen vyplnit jméno, kontakt, datum narození a potvrzení, že máte trvalé bydliště na Slovensku.
Po odeslání žádosti společnost posílá sjednatele, který s vámi možnost splácení a tím i optimální půjčku vybere. Na základě tohoto jednání vám budou peníze doručeny nejpozději do čtyřiceti osmi hodin od sjednání. Sympatická je určitě možnost využít služby jednatele i během splácení, hlavně pokud se dostanete do potíží a nemůžete splácet v daném termínu nebo v daných částkách.

Další společnost

Dalším internetovým portálem, který nabízí možnost půjčky přes internet na Slovensku jsou Epozicky.sk, které půjčují peníze bez nutnosti osobní schůzky. Ke všemu stačí pouze vyplnění dotazníku na internetových stránkách. Pokud jste novým zákazníkem, můžete si půjčit od dvaceti pěti do sedmdesáti pěti euro s dobou splatností patnáct dní. Jestliže se vám ale nebude dařit částku uhradit, nabízí společnost vstřícný krok ve smyslu prodloužení doby splatnosti. Kdo si u Požiček online již půjčoval, je brán jako opakovaný zákazník a má tak možnost půjčky až do 250 euro, a to s dobou splatnosti třicet dní.
Požičky online na svých stránkách nabízejí hlavně krátkodobé půjčky a navíc ne příliš vysoké částky. Sami svoje půjčky profilují jako nouzové, například před výplatou. V žádosti o půjčku tak žadatel dopíše hrubou měsíční mzdu, ale bez nutnosti dokladu o výši příjmu. Ve zbytku formuláře je třeba vyplnit jméno, kontakt, číslo bankovního účtu, číslo občanského průkazu a rodné číslo. Po odeslání vyplněného formuláře je nutné vyčkat – Požičky online garantují čas do 10 minut – a vaše peníze vám jsou k dispozici na účtu.

Článek Co když si chci půjčit na Slovensku? byl publikován 6. září 2012 v 04.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Barbora Keprdová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...