Nebankovní půjčky? I pro nezaměstnané!

Tagy:  půjčky ihned, nebankovní půjčky, rychlé půjčky, půjčky pro nezaměstnané

Nebankovní půjčky? I pro nezaměstnané!

Možná to znáte. Potřebujete najednou větší sumu peněz, do výplaty je daleko a často ani celá výplata vám nepokryje momentální finanční potřeby. Takovýchto situací je spousta, od pokažené pračky, přes nabourané auto, po krádež či přírodní živel. V takovéto situaci máte několik možností. Můžete sáhnout do úspor, požádat o půjčku rodinu, či si půjčit od banky nebo nebankovní společnosti. My se budeme zabývat tou poslední z uvedených možností, tedy půjčkou u nebankovní společnosti.Firem, které nabízejí půjčky je mnoho a lidé jejich služeb často využívají. Půjčku ještě dnes nabízí např. na webu pujcka-jeste-dnes.cz. Sjednání takové půjčky většinou není nic složitého, často stačí pouze vyplnit online formulář. Firma si ověří vámi uvedené údaje a pošle vám formuláře k podpisu. Většinou ani nenahlíží do registru dlužníků, na který banky berou ohled vždy. Pokud jste v registru uveden jako dlužník, banka vám nepůjčí, ale nebankovní společnost ano. Nést riziko půjčení peněz již zadluženému klientovi je většinou vykoupeno vyššími úroky. Často je také požadováno ručit majetkem klienta, takže při nesplácení úvěru je mu tento majetek odebrán. Neúnosně vysoké úroky s sebou někdy nesou nutnost půjčit si další peníze u jiné společnosti a člověk se tak snadno ocitne v dluhové pasti, která může skončit i exekucí. Doporučujeme proto zvážit takovéto půjčky a vždy si číst smluvní podmínky.

Půjčky pro nezaměstnané

Dnešní trend je kupovat věci na leasing, nebo na úvěr. Pokud nechcete mít s úvěry ze strany obchodu či prodejní společnosti žádné dočinění, je oblíbený také úvěr od banky nebo nebankovní společnosti. Pokud jste nezaměstnaní nebo máte malé příjmy, počítejte s tím, že vám banka nepůjčí. V tomto případě se lidé často obracejí právě na nebankovní společnosti, které jim půjčí i v případě nezaměstnanosti. Půjčky pro lidi bez práce však nejsou bez problému. Zde je vždy nutné počítat s vyššími splátkami i ročním RPSN a celkově náročnějšími podmínkami ze strany nebankovní společnosti. Informace o poskytnutí půjček pro nezaměstnané naleznete na webových stránkách pujckyproneza­mestnane.com. Vyřizování je jednoduché a rychlé, peníze dostanete prakticky hned na ruku. Doporučujeme ale omezit tyto půjčky na minimum, skutečná částka se díky úrokům může zvýšit až dvojnásobně.

Článek Nebankovní půjčky? I pro nezaměstnané! byl publikován 23. srpna 2012 v 08.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Barbora Keprdová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...