Vydělávejte jednoduše na cizích hypotékách

Tagy:  odměna za doporučení, hypotéka, refinancování, hypoteční specialista

Vydělávejte jednoduše na cizích hypotékách

Určitě jste už někdy slyšeli o kampani MGM (member get member), což je získávání nových klientů na základě doporučení, za které v případě sjednání služby získáte odměnu. Tato kampaň má v ČR již dlouho tradici a celkem se osvědčila ke spokojenosti obou stran. Skvělé je, že můžete doporučit i několik klientů a přijít si tak na slušné peníze bez námahy.

Hypoteční a úvěrový specialista Petr Pařízek

Hypoteční specialista Petr Pařízek vám zajistí optimální řešení nové hypotéky nebo její refinancování, kompletní hypoteční servis, jako je výběr vhodného řešení, srovnání nabídek, zařídí administrativu se zvolenou bankou i na Katastru nemovitostí. S ním hlavně také získáte obchodní slevy, levnější splácení úvěru a mnoho dalšího. Zkuste si sami spočítat hypotéku na hypoteční kalkulačce. Krom toho vám vyplatí odměnu za doporučení nového klienta, které si sjedná novou hypotéky nebo refinancuje stávající a službu lze zajistit až 2 roky dopředu.

Výhodná akce s vyšší odměnou

Odměny za hypotéky, které lze získat za doporučení jsou vypláceny podle výše čerpaného úvěru. Nyní je však pro vás připravena speciální akce, díky které si přivyděláte již od začátku 3 000 Kč za každý zapůjčený milion. Stačí odeslat jednoduchý formulář a zadat speciální kód DOMACIFINANCE. O nic víc se pak už nestaráte.

Jaké jsou varianty propagací

Doporučení blízkým a známým

Specialistu na hypotéky a úvěry Petra Pařízka můžete doporučit svým kamarádům, známým, spolupracovníkům nebo rodinným příslušníkům a získáte hned dvě odměny. Od nich budete mít uznání za ušetřené peníze a čas a od pana Pařízka dostanete finanční odměnu.

Doporučení na sociálních sítích a webu

Pokud máte svoje webové stránky nebo svoji stránku na Facebooku, vytvořte si svůj článek o nabízených službách Petra Pařízka a pak už jen přeposílejte zájemce o poskytnutí nové hypotéky nebo refinancování. Pro malou chvilku práce s článkem získáte pohodlný příjem bez další práce.

Doporučení od realitních makléřů

Ne každý realitní makléř dostává odpovídající odměnu z hypotéky. Pokud i vy patříte mezi ně, máte možnost získat individuální odměny za doporučené klienty a navíc můžete získat i peníze za již dříve uzavřené obchody. No není to skvělé?

Článek Vydělávejte jednoduše na cizích hypotékách byl publikován 6. ledna 2018 v 02.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...