Levná ochrana proti hmyzu

Tagy:  hmyz, sítě, síť, ochrana, rolety

Levná ochrana proti hmyzu

Všude kolem nás poletuje nepříjemný hmyz, jako jsou komáři, mouchy, mušky, vosy apod. Kdo si chce zachovat v bytě či domě příjemnou atmosféru a tento otravný hmyz si tam nepouštět, měl by učinit řádná opatření. Jaká? To se dozvíte v následujícím článku.

Sítě proti hmyzu

Dokonalou ochranu před hmyzem vám poskytnou sítě do oken. Vy si tak můžete díky nim dopřát klidný spánek při otevřeném okně, aniž byste se ráno probudili a měli červené štípance na těle. Existuje opravdu velký výběr sítí pro různá použití. Samozřejmostí jsou standardní sítě proti hmyzu, které se dávají do oken a dveří. Velkým plusem je snadná manipulace a instalace sítě.
Montáž hliníkového rámu do oken je velmi snadná, stačí použít přiložený návod a síť máte sestavenou během pár minut. Pro ty z vás, kteří mají doma čtyřnohé miláčky, a potřebují tak dveře průchozí, doporučuji lamelové sítě proti hmyzu. Kočička nebo pejsek vám dveřmi snadno projdou a díky závaží na lamele se dveře sami zavřou.

Okenní sítě

Sítě s lemem jsou používané u plastových oken a eurooken. Síť je uchycena na otočné háčky za hranu okna a v zimě si tak můžete sítě sundat, umýt a uložit na jaro.
Sítě bez lemu jsou používány především na starší typy oken a všude tam, kde nemůžete vložit okenní sítě s lemem. Otočné háčky jsou navrtány zvenku na rám okna. Rolovací okenní sítě – síťovina je navíjena na hliníkovou hřídel a na krajích prochází vodícími lištami opatřenými těsnícími kartáči.

Rolety

Okenní rolety vás ochrání nejen proti hmyzu, ale také před slunečními paprsky. Navíc se jedná o moderní a atraktivní doplněk interiéru. Vyberte si takovou látku, která vám vytvoří velmi efektivní dekorační prvek a zútulní celou místnost. U venkovních rolet navíc oceníte účinnou ochranu před vloupáním, tepelnou a zvukovou izolaci a v neposlední řadě též dekorační prvek.

  1. Řetízkové rolety
  2. Pružinové rolety
  3. Rolety MIST pro střešní okna
  4. Bambusové rolety
  5. Plissé rolety Easy Click
  6. Motorické rolety
  7. Rolety Den Noc
  8. Venkovní rolety

Čistý domov

Jedině bez nepříjemného hmyzu budete mít doma čisto a příjemnou atmosféru. Jen si představte, jak je váš toaletní stolek se zrcadlem obklopen mouchami. Líbilo by se vám to? Nebo dáváte přednost čistotě, komfortu a klidu? Ani bzučící moucha v časných ranních hodinách není nic příjemného. Marie Antoinette 5.400,– KčMarie Antoinette 5.400,– Kč

Článek Levná ochrana proti hmyzu byl publikován 23. října 2017 v 11.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...