Levné ubytování v Žilině

Tagy:  hotel, Žilina, ubytování, památky, káva

Levné ubytování v Žilině

Na severozápadě Slovenska leží čtvrté největší město Žilina. Město je považováno za metropoli severozápadní části Slovenska a nachází se na soutoku dvou řek – Kysuce a Váhu. V Žilině se každoročně konají různé akce. Pokud se sem chystáte na návštěvu, doporučuji Carneval Slovakia Žilina, Žilinské kulturní léto nebo Staroměstské slavnosti.

Památky v Žilině

Mezi nejznámější místo v centru města patří Mariánské náměstí se dvěma studnami. Říká se, že se pod náměstím nachází podzemní chodba, která by vás zavedla přímo na hrad Budatín. Skvostná radnice, sídlo primátora, láká svou krásou a zvonkohrou turisty. Každou celou hodinu se můžete zaposlouchat do líbezných melodií. Nedaleko náměstí se nachází kostel Nejsvětější Trojice již ze 14. století. Hned vedle něj tkví Burianova věž (považována za symbol města).
V Žilině je celá řada dalších významných památek, mezi které patří např. Neologická synagoga, Kostel sv. Štěpána krále, Budatínský hrad, park či věž, Rosenfeldův palác a mnoho dalších památek a zajímavých míst, které vás budou lákat na výlet.

Možnosti ubytování v Žilině

Hledáte hotel, penzion nebo jakékoliv jiné levné ubytování v Žilině? Širokou škálu služeb, komfort, kvalitu apod. vám poskytnou hotely a penziony, které představují dobrý výběr pro cestující. Zárukou kvalitního ubytování je luxus, špičkové služby pro hosty a vysoký standard ubytování. Kromě těchto možností mohou turisti vyzkoušet levné ubytování v ubytovnách, menších penzionech nižší kategorie.

Hotely

Vyberte si hezké ubytování v Žilině, abyste si mohli svou dovolenou užít na 100 %. Zarezervujte si co nejdříve hotelový pokoj v moderním hotelu.
Galileo je považován za levný hotel v Žilině, který poskytuje příjemné prostředí na ubytování, firemní meetingy i rodinné oslavy. Nachází se cca 1,5 km od historického centra. Hotel má celkem 35 pokojů (dvoulůžkové pokoje standard, dvoulůžkové postele s manželskou postelí, dvoulůžkové pokoje Lux), 8 apartmánů (s balkónem, bez balkónu, rodinný apartmán FAM) a 90 lůžek.

Odpočinek a relax

Pokud jste se do Žiliny již dostali, zarezervovali si své ubytování, nezbývá si než odpočinout. Jestliže jste milovníkem kávy, dopřejte si výbornou kávu dodávanou pro hotely a kavárny. S lahodným mokem a sladkým dezertem jistě dokážete v malebném městě relaxovat a příjemně odpočívat. 

Článek Levné ubytování v Žilině byl publikován 23. října 2017 v 12.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...