Firemní konference - kde je v Praze uspořádat za dobré ceny?

Tagy:  firma, společnost, firemní konference, hotel, belvedere, praha, konference v praze

Firemní konference - kde je v Praze uspořádat za dobré ceny?

Prakticky každá větší společnost čas od času pořádá konference anebo se jich účastní. Na takových konferencích se scházejí hlavy významných podniků, ale také management, aby probrali firemní strategie, seznámili se s ostatními podniky v oboru a vyměnili si pár zajímavých nápadů a novinek. Taková konference by měla mít svoji úroveň a odehrávat se na reprezentativním místě, které však nejenom dobře vypadá, ale také splňuje všechny atributy konference. Plánujete pro svoji společnost pořádání konference v Praze a sháníte vhodné prostory? Níže se dočtete vše, co k realizaci svého účelu potřebujete.

Jak by měla konference vypadat?

Již bylo okrajově nastíněno, že by konference měla mít určitý standard, nicméně jsou zde jistá nepsaná pravidla, jak by konference měla vypadat. Je naprosto nepodstatné, jestli se konference účastní TOP management lukrativní společnosti nebo liniový manažeři ze závodu, vždy by konferenční sál měl být prostorný, s dostatkem míst pro sezení a také je třeba myslet na komfort v podobě vzduchu, vody a občerstvení. Co by se naopak vyskytovat nemělo, je hluk z venkovního prostředí a také zápach. Uspořádat tedy konferenci v místě, kde jste odkázáni na čerstvý vzduch z otevřených oken, kde následně uslyšíte projíždějící tramvaje, skutečně není vhodné. V neposlední řadě je podmínkou, aby byl vždy dokonale slyšet přednášející, čili na seznamu pořadavků nesmí chybět kvalitní ozvučení a příslušná aparatura.

Jak by měla konference vypadat? autor: hotelbelvedereprague.czJak by měla konference vypadat? autor: hotelbelvedereprague.cz

Kde v Praze uspořádat konferenci?

Najít vhodné konferenční prostory v Praze se zdá být jako naprostá hračka, nicméně opak je pravdou. Ve velkoměstě je sice nespočet hotelů a dokonce přímo určených konferenčních sálů, ale mnohé jsou příliš malé, některé zastaralé, jiné v rušné čtvrti a další nevlastní ani data projektor, natož pak příhodné ozvučení. V kostce, hledat místo pro konferenci bez ověřených referencí je běh na dlouhou trať. Přestaňte proto namátkově zkoušet jednotlivá místa a raději vsaďte na prostory s letitou zkušeností, které vás nezklamou.

Uspořádejte konferenci v hotelu Belvedere, autor: hotelbelvedereprague.czUspořádejte konferenci v hotelu Belvedere, autor: hotelbelvedereprague.cz

Jedničkou v pořádání konferencí, ale také firemních večírků a nejrůznějších sešlostí je hotel Praha Belvedere. Ten se pyšní celkovou kapacitou až pro 400 osob, čtyřmi plně vybavenými a funkčními sály, přičemž právě konferenční sály jsou pokryty vysokorychlostním Wi-Fi internetovým připojením, nabízejí veškeré technické vybavení od dataprojektoru, plátna, flipchartu až po ozvučení. Hotel dále zajišťuje prvotřídní cateringové služby a také poskytuje parkování pro všechny účastníky konference. Krásné hotelové prostředí v klidnější části Prahy je samozřejmostí a pro vaši firmu příjemným bonusem.

Článek Firemní konference - kde je v Praze uspořádat za dobré ceny? byl publikován 30. srpna 2017 v 01.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...