Jaká půjčka pomůže, když kolabuje rodinný rozpočet?

Jaká půjčka pomůže, když kolabuje rodinný rozpočet?

Začalo finančně nejnáročnější období v roce. Dostal se váš rodinný rozpočet na hranici neúnosnosti? Mysleli jste si, že jste během roku stačili dost našetřit, jenže s hrůzou zjišťujete, že budete na nákup dárků, stromečku a třeba i ingrediencí na pečení potřebovat ještě několik tisíc korun? Navíc vám do cesty vstoupila „tragédie“ v podobě nečekaného výdaje, jako je rozbitá pračka či televize? Je to sice nepříjemné, ale stres není na místě. Nabízí se několik způsobů, jak peníze rychle získat a za výhodných podmínek.

Rychlá nebankovní půjčka jako nejlepší první pomoc

Jestliže potřebujete částku do cca 20 000 korun, jako řešení je vhodná nebankovní půjčka. Získáte ji během několika minut a stačí vám k tomu jen připojení k internetu. Výhodou nebankovní půjčky ihned je dostupnost 24 hodin denně. Ve většině případů to funguje tak, že vyplníte online žádost, nebankovní společnost ji do několika minut schválí a rychle pošle peníze. Ty se na vašem účtu objeví obvykle do druhého dne. Nebankovního půjčování se není třeba bát, je důležité jen sledovat od koho si půjčujete. Oblíbený je Půjčkomat, který provozuje nadnárodní společnost Friendly Finance Group. Snadno získáte 500 až 20 000 korun, půjčka má nastavitelnou splatnost od 5 do 31 dnů.

Když potřebujete více

Máte vysoké výdaje a musíte si půjčit více? Není to problém, ani v tomto případě nemusíte chodit do banky a zbytečně ji „živit“ skrze placení vysokých úroků. Chytrým řešením je Hyper půjčka, kterou poskytuje česká společnost Bezvafinance s.r.o. K zisku půjčky stačí doložit české státní občanství, věk minimálně 18 let a trvalý příjem. Získat se dá až 250 000 Kč. Příjemné je, že:

  • si mohou půjčit i osoby se záznamem v registru dlužníků,
  • schválení je otázkou minut,
  • splatnost může být až 7 let,
  • není třeba udávat zástavu.

Jen jedno mějte na paměti. Nikdy si nepůjčujte, pokud nemáte jistotu, že zvládnete úvěr splácet. To by vás dostalo do hodně nepříjemné situace, která končí exekucí.

Článek Jaká půjčka pomůže, když kolabuje rodinný rozpočet? byl publikován 2. prosince 2016 v 08.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...