Porovnání výhodných půjček před výplatou

Porovnání výhodných půjček před výplatou

Dostihla vás špatná finanční situace? Nemáte dostatek peněžních prostředků na uhrazení nejnutnějších potřeb, složenek a dalších závazků? Výplata je ještě v nedohledu a vy netušíte, jak tuto situaci co nejlépe a nejefektivněji vyřešit? Pak vám přinášíme východisko, jímž je rychlá půjčka před výplatou.

Nebankovní produkt, který je na rozdíl od toho bankovního založen především na jednoduchosti, rychlosti doručení peněžních prostředků a nenáročnosti se samotným vyřízením. V tomto ohledu se vám nabízí skutečně široké možnosti výběru. My jsme pro vás připravili porovnání dvou nejvýhodnějších, u nichž dozajista nešlápnete vedle a docílíte svého.

Japonská půjčka nebo Zaplo.cz půjčka?

Srovnávat budeme parametry výše uvedených úvěrů, jež dlouhou dobu patří mezi prověřené a odzkoušené. Stojí za nimi poskytovatelé s vysokým kapitálem. Ty dokáží každoročně uspokojit stovky klientů. Pro vyšší přehlednost uvedeme praktické porovnání obou půjček.

Název půjčky

Úrok od

Doba splatnosti

Výše půjčky

Japonská půjčka

0 %

30 dnů – 12 měsíců

1 000 Kč – 50 000 Kč

Zaplo.cz půjčka

0 %

7 – 30 dnů

1 000 Kč – 20 000 Kč

Japonská půjčka s možností expresní výplaty

Prvním nebankovním produktem, o němž se zmíníme, je Japonská půjčka. Ta je oblíbená pro svoji přijatelnou úrokovou sazbu. Její nabytí je spojeno s jednoduchou online žádostí, jíž vyplníte na internetu. Je to pouhých 60 vteřin, které vás budou následně dělit od sdělení informace, zda byl váš požadavek schválen nebo zamítnut.

Obvykle je to ta první varianta. Poté dochází k převodu peněz na bankovní účet klienta, a to ve velice krátkém čase. S financemi lze disponovat zanedlouho a hlavně dle své libosti. Bezúčelový charakter japonské půjčky to jen dokazuje.

I Zaplo.cz půjčka má však své přednosti, jimiž osloví možná právě vás.

Zaplo.cz půjčka bez ručitele

Jak již prozrazuje délka splatnosti, jedná se o krátkodobý úvěr, jež je splatný do jednoho měsíce. K velkým výhodám tohoto řešení patří fakt, že můžete získat až polovinu úroků nazpět. Zaplo.cz půjčka samozřejmě neopomíjí ani na první půjčku zdarma do hodnoty až 8 000 Kč, s pomocí níž okusíte, jak celý proces funguje, a to od začátku až do konce.

I zde lze vše potřebné vyřídit z pohodlí vlastního domova, navíc bez nutnosti různých administrativních úkonů. Odpadá například zástava nemovitosti či pracné shánění ručitele.

Jaká je ideální půjčka před výplatou?

Ať už se rozhodnete pro kterýkoliv z výše uvedených úvěrů, vězte, že vám oba pomohou z finanční tísně před výplatou. Záleží pouze, v jaké nebankovní nabídce se zhlédnete a kolik peněžních prostředků potřebujete.

Zapomeňte na půjčování od kamarádů nebo návštěvy vzdálených poboček bankovních domů, kde stejně v tak krátké době úvěr nedostanete. Dejte přednost nebankovnímu sektoru.

Článek Porovnání výhodných půjček před výplatou byl publikován 22. září 2016 v 00.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...