Nový finanční portál Bezvamoney.cz

Nový finanční portál Bezvamoney.cz

Sháníte půjčku, ale je pro vás obtížné si vybrat? Pak je vám určen zbrusu nový finanční portál Bezvamoney.cz, který zároveň slouží jako porovnání půjček. V nabídce naleznete tyto půjčky:



  • bez registru
  • do výplaty
  • bez příjmu
  • nebankovní spotřebitelský úvěr

Při výběru jakékoliv půjčky si můžete vybrat velmi snadno podle mnoha parametrů, které při výběru půjčky zohledňujete – výše půjčky, rychlost vyplacení, výše splátky a především úroková sazba nebo sazba RPSN, která nám ukáže, jak je půjčka drahá.

Mimo jiné se na webu Bezvamoney.cz můžete v brzké době těšit na kvalitní magazín plný informací a nabídku půjček z bankovního sektoru. Na podstránce přehled produktů najdete nabídku mikropůjček, které vám poskytnou menší částky. Stačí si napsat výši půjčky a okamžitě vidíte, kdo vám kolik nabídne.

Jak funguje porovnání půjček na bezvamoney.cz

Porovnávání půjček je velmi jednoduché. Stačí si na podstránce v příslušné kategorii půjček vybrat nejvýhodnější produkt. Využít můžete nejen přehledné porovnání, ale také kompletní popis nabízených půjček. Nabídka je nezávazná, nemusíte se ničeho obávat.

Pokud splníte následující podmínky, které jsou podobné u všech nebankovních společností, pak máte vysokou šanci, že vám bude půjčka sjednána:

  • věk 18 – 65 let
  • trvalý zdroj příjmu
  • vlastní účet v bance
  • přístup na internet
  • funkční telefon
  • platný OP

Proč si půjčit prostřednictvím bezvamoney.cz

Bezvamoney.cz je nezávislý a spolehlivý porovnávač půjček. Velmi jednoduše si vyberete půjčku o kterou máte zájem. Hledáte-li například mikropůjčku či první půjčku zdarma, půjčku do výplaty, apod. stačí stisknout tlačítko sjednat, vyplnit výši půjčky a osobní dotazník a vyčkat na schválení žádosti.

Srovnávání půjček je bezpečné, rychlé a online. Nezaplatíte ani korunu předem a ušetříte tisíce korun na poplatcích i úrocích díky vždy přehledné, aktuální nabídce půjček. Nevýhodou nebankovních půjček je vyšší sazba RPSN, i při nedokládání příjmu nemáte 100% jistotu že půjčku získáte. Vždy si rozmyslete, zda je skutečně pro vás vhodné si půjčovat, zda máte půjčku z čeho splatit, abyste se nedostali do finančních obtíží. Srovnávat půjčky můžete nonstop, bezvamoney vám je k dispozici 365 dní v roce, 24 hodin denně.

Bezvamoney.cz nabízí přehledně srovnanou nabídku půjček, vždy s flexibilním nastavením, které vyhovuje žadateli. Nemusíte se obávat podvodných půjček. V nabídce naleznete pouze ověřené nebankovní subjekty, které mají na svých webech veškeré kontaktní údaje. Půjčku lze v některých případech získat i s exekucí, ale není možné si požádat, pokud jste v insolvenci nebo o ní uvažujete. Rovněž vám nepůjčí, pokud jste nezaměstnaní či máte až příliš mnoho závazků po splatnosti.

Článek Nový finanční portál Bezvamoney.cz byl publikován 19. září 2016 v 16.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...