Tři nejlepší ePeněženky pro hru v kasinu

Tři nejlepší ePeněženky pro hru v kasinu

Vybrali jste si vhodné casinu, zaregistrovali se a chcete provést první vklad? Mnoho zákazníků rádo ochrání své citlivé údaje a tak pro online ruletu preferují převod peněz z elektronické nebo také virtuální peněženky. Představíme vám tři nejznámější. Patří mezi ně Skrill, Paypal a Neteller. Výhodou použití těchto peněženek není jen ochrana, ale i rychlost převodu.

Skrill

Skrill/ Moneybookers je internetová peněženka, jež vám umožní posílat své peníze pomocí vlastní emailové adresy. Peníze můžete posílat do kterékoliv herny, kde je k dispozici online ruleta a která Skrill akceptuje. Online platby jsou velmi jednoduché, rychlé, bezpečné a bez zbytečných poplatků. Tuto elektronickou peněženku využívá více než 35 milionů lidí na světě. Stránky Skrill jsou také v češtině, i když se jedná o britskou společnost a jej založení je zdarma. Ovládání je velmi snadné. Můžete si také požádat o Skrill platební kartu MasterCard, se kterou lze platit v obchodech i vybírat peníze z bankomatu.

Neteller

Je hlavním konkurentem Skrill peněženky. Své služby poskytuje od roku 1999 a patří k lídrům na mezinárodním poli v oblasti ineternetových služeb. Neteller využívá nejmodernější bezpečnostní prvky, bezpečnostní šifrování a několikanásobné ověření totožnosti klienta. S elektronickou peněženkou Neteller si můžete posílat peníze do kterékoliv online herny, která ji akceptuje. Ruleta online se hraje lépe za reálné peníze, které si s ePeněženkou převedete velmi rychle. Založení účtu je zdarma, nicméně je potřeba ověřit svou identitu, rovněž si můžete požádat o platební kartu použitelnou v obchodech či naopak virtuální kartu pro platby na internetu.

PayPal

Bezpochyby nejznámější internetovou peněženkou je Paypal. Má více než 160 milionů uživatelů po celém světě a akceptuje ji celá řada online casin. Svou peněženku můžete propojit s platební kartou a zasílat peníze po celém světě. Platba pomocí PayPalu je velmi bezpečné, rychlé a spolehlivé. V systému si můžete nastavit primární měnu CZK, EUR či USD. Měny si můžete volit podle potřeby před každou provedenou transakcí. Registrace je zdarma. Pokud chcete převádět větší částky, je potřeba zaregistrovat si svou platební kartu, ze které si Paypal pro ověření strhne malý poplatek, který si můžete poté převést zpět na svůj účet. Peníze si vložíte i vyberete velmi snadno. Převod peněz na váš účet potrvá tři pracovní dny.

Výběr casina můžete provést také podle toho, jaké umožní platby a jaké preferujete vy. Můžete mít jednu virtuální peněženku nebo hned několik. Vždy máte jistotu, že vaše peníze budou vždy v bezpečí, stejně tak vaše osobní údaje.

Článek Tři nejlepší ePeněženky pro hru v kasinu byl publikován 31. března 2016 v 12.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...