Sjednejte si povinné ručení. Rychle a levně

Tagy:  povinné ručení, pojištění

Sjednejte si povinné ručení. Rychle a levně

Jste majitelem automobilu a jezdíte s ním po českých silnicích? Potom musíte mít uzavřené povinné ručení neboli pojištění odpovědnosti z provozu vozidla. Toto pojištění slouží k pokrytí škod, které majitel vozu případně způsobí. Věřte, že vám může ušetřit spoustu starostí.

K čemu je dobré povinné ručení?

Nehodu může na silnici způsobit každý z nás. Mikrospánek, kluzká silnice nebo nepozornost se zkrátka nevyhne nikomu. Viník ovšem často není schopen škody na zdraví nebo dokonce životě zaplatit ze svých prostředků. Pokud má řidič povinné ručení případné škody zaplatí pojišťovna, u které má řidič pojištění sjednané. Motorista ale musí pojišťovně včas platit pojistné. Jestliže tak nečiní, dluží pojišťovně pojistné. V případě nějaké nehody to pro řidiče může znamenat velké problémy.

Pojišťoven, u kterých si můžete povinné ručení uzavřít je více než desítka. Každá samozřejmě nabízí různé ceny a podmínky. Zkuste povinné ručení kalkulačka a budete moudřejší.

Kde uzavřít povinné ručení?

Hledejte na webu Porovnej24.cz, kde si můžete sjednat povinné ručení online. To má své výhody. Nemusíte obcházet pojišťovny ve vašem městě a rozhodovat se, která pojišťovna bude pro vás nejlepší. Všechno včetně zaplacení pojištění se dá provést přes internet.

Porovnání provedete velmi jednoduše prostřednictvím formuláře, který vyplníte. Prvním krokem je zadání základních dat o vozu – druh, značka, model a další. Dále je nutné zadat informace o majiteli automobilu. V dalším kroku už uvidíte nabídky jednotlivých pojišťoven. Zde stačí vybrat podle ceny nebo jiných parametrů, které jsou pro vás důležité. Povinné ručení srovnání je velmi jednoduchý a rychlý způsob, jak najít to správné pojištění.

Úvodní obrázek: Lee Haywood/flickr.com

Článek Sjednejte si povinné ručení. Rychle a levně byl publikován 25. listopadu 2015 v 00.00 v rubrice Pojištění. Autorem článku je Nikol Havlatová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...