Test: Opravdu se vyplatí obchodovat binární opce? O co vůbec jde?

Test: Opravdu se vyplatí obchodovat binární opce? O co vůbec jde?

Poslední 3 měsíce jsem zkoušel obchodovat binární opce a nyní vám řeknu, jak jsem uspěl. K binárním opcím jsem se dostal přes podvod PracujOnline.cz, kde slibují neskutečné zisky, tomu jsem samozřejmě nevěřil a tak jsem sám začal pátrat, co to vůbec je.

Zjistil jsem, že binární opce jsou finanční nástroj, kde spekulujete o vývoj ceny obdobně jako ve forexu. Nechci zde opakovat, co najdete jinde a tak vás odkáži na web web forbino.com do sekce binární opce. Je tam jasně vysvětlený celý princip fungování binární opcí.

Nyní budu předpokládat, že jste se na web podívali a pochopili jste alespoň základní obchodování s opcemi. Není to tak, že bych si ze dne na den řekl, teď vložím peníze a zkusím, jak se mi bude dařit. Pročetl jsem si celého průvodce na Forbinu, nainstaloval jsem si Metatrader a hodiny studoval pohyby cen na měnových párech. V Metatraderu jsem si zapnul Bollingerova pásma a díval se na odrazy cen od shora a od spodu pásma. Hledal jsem různé formace, které by mohli přinést zisk. Pokud nějaká formace (druh svíčky) protnula vrcholy pásma zapsal jsem si, jak se následně trh choval.

Zapisování a studování trhu jsem věnoval asi 15h a u Hammer svíčky jsem měl při odrazu 15 úspěšných obchodů z 22 celkových.

Pak mě již testování a zapisování do Excelu přestalo bavit a založil jsem si na zkoušku demo účet. Na demu jsem strávil asi týden, který byl poměrně úspěšný. Zhodnotil jsem kapitál zhruba na 200 % a pak přešel na reálný účet. Na reálném účtu se mi první dva týdny vůbec nedařilo. Bylo to takové pořád nahoru a dolů a po dvou týdnech (obchodoval jsem zhruba hodinu denně) jsem byl v mínusu 150 USD. Další dva týdny se mi podařilo vydělat, co jsem předtím prodělal a byl jsem na nule.

V té době jsem si říkal, že toho asi nechám a peníze vyberu, ale nakonec jsem to neudělal. Za další 2 měsíce jsem v plusu 65 USD, takže nic moc. Ale pořád se učím. Hledám hodně na zahraničních webech info, co by mi pomohlo, tak uvidíme, snad se bude dařit lépe.

Málem bych zapomněl zmínit, že obchoduji u brokera TopOption. TopOption je asi nejznámější m brokerem na binární opce v ČR. Má jedny z nejvyšších výnosů, českou podporu a licenci ČNB. Detailní informace si můžete přečíst třeba tady v recenzi TopOption.

Snažil jsem se vám popsat, jak se mi dařilo. Měl jsem totiž pocit, že se musím veřejně svěřit :D. Avšak moje výsledky budou zcela jistě úplně jiné než ty vaše. Můžete být o dost lepší nebo přijít i o váš celý vklad.

Článek Test: Opravdu se vyplatí obchodovat binární opce? O co vůbec jde? byl publikován 6. listopadu 2015 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...