Řešte krátkodobý nedostatek peněz bez obav z toho, že naletíte podvodníkům

Řešte krátkodobý nedostatek peněz bez obav z toho, že naletíte podvodníkům

Ano, i nebankovní půjčku můžete získat za transparentních podmínek a bez obav z toho, že byste naletěli podvodníkům. Přečtěte si pozorně níže uvedené řádky, na kterých Vám řekneme, u které nebankovní společnosti je vhodné si vzít Vaši příští nebankovní půjčku.

Společnost Kouzelná půjčka je společností poskytující nebankovní půjčky výhradně dle zákona o spotřebitelském úvěru, který klientům dává jistotu vysoké ochrany před nekalými praktikami. Dle této právní úpravy jsou poskytovány i půjčky do 5 000 Kč (kdy dle současné legislativy mohou nebankovní společnosti poskytnout půjčku dle občanského zákoníku, který tak vysokou míru ochrany nezajišťuje).

Společnost Kouzelná půjčka rovněž nevyužívá žádné z technik, jak klientovi prodražit půjčku (např. volání na tzv. barevné linky) či z neplatícího klienta rychle dostat peníze prostřednictvím odprodeje pohledávek (u Kouzelné půjčky si můžete za poplatek 1 000 Kč prodloužit splátku půjčky o 30 dnů). S ohledem na celkově pro-klientsky orientovaný přístup se společnost Kouzelná půjčka umístila v nedávném testu nebankovních půjček publikovaném na portále iDnes.cz na 2. – 3. místě s tím, že jako jediná z tří nejlepších společností nabízí novým klientům nebankovní půjčky až 10 000 Kč.

Žádost o nebankovní půjčku Kouzelné půjčky vyřídíte snadno on-line

Peníze z nebankovní půjčky společnosti Kouzelná půjčka můžete mít, při splnění všech podmínek společnosti Kouzelná půjčka, na Vašem běžném účtu již v den podání žádosti. Formulář s žádostí o půjčku najdete na hlavní stránce webu společnosti Kouzelná půjčka s tím, že jeho vyplnění Vám nezabere více jak 5 minut. Informaci o výsledku schvalovacího procesu obdržíte SMS zprávou do 60 minut od odeslání žádosti.

Neváhejte, neriskujte, požádejte o Vaši příští nebankovní půjčku u společnosti Kouzelná půjčka, jejíž nabídka pro Vás představuje vysokou míru ochrany před nekalými praktikami. I nebankovní půjčku můžete získat za transparentních podmínek.

Článek Řešte krátkodobý nedostatek peněz bez obav z toho, že naletíte podvodníkům byl publikován 17. června 2015 v 06.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...