Je pro vás výhodný revolvingový úvěr?

Je pro vás výhodný revolvingový úvěr?

Netoužíte po klasickém spotřebitelském úvěru, ale přesto by se vám hodilo mít na účtu určitou finanční rezervu? Řešením může být revolvingový úvěr! Že nevíte, co to znamená? Pak právě pro vás je následující článek.

Revolvingový úvěr je název pro určitý typ spotřebitelského úvěru. Pokud si o něj zažádáte u libovolné finanční společnosti a úvěr vám je schválen, získáváte stálou finanční rezervu na svůj účet, kterou můžete kdykoliv čerpat až do výše smluvené částky. Jejich hlavní výhodou oproti běžným spotřebitelským úvěrům je, že můžete nakupovat více výrobků ve vícero časových období, bez nutnosti vždy podepisovat novou smlouvu.

S flexibilním úvěrem EverydayPlus pak můžete kdykoliv libovolně čerpat finanční prostředky až do výše 12 000 Kč bez fixního ročního poplatku nebo jiných skrytých poplatků. Rovněž můžete kdykoliv převádět libovolné částky v rámci svého úvěrového limitu na svůj bankovní účet, a to buď přes internet, případně prostřednictvím SMS zprávy odeslané z vašeho mobilního telefonu. To oceníte především ve dnech před výplatou.

Pro koho revolvingový úvěr je?

Nejvíce tento druh úvěru využívají lidé rychle potřebující peníze na nahodilé, spíše menší náklady. Časté jsou případy půjček na pořízení nábytku, nových domácích spotřebičů a výjimkou nejsou ani úvěry na elektroniku či spotřební zboží.

Co je nutné k založení?

Uzavření smlouvy o flexibilní půjčce je jednoduché a pochopitelně zdarma. Platíte pouze za její využití – poplatek za čerpání činí 20 % z čerpané částky, žádné další náklady s ní při splacení k prvnímu datu splatnosti spojené nejsou.

Vše navíc vyřídíte z pohodlí vašeho domova. V klidu, bez starostí a pospíchání z práce na kamennou pobočku. Potřebovat budete pouze počítač s přístupem na internet.

Článek Je pro vás výhodný revolvingový úvěr? byl publikován 6. ledna 2015 v 19.30 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...