Je možné vydělat na internetu?

Tagy:  výdělek, peníze

Je možné vydělat na internetu?

Už jste se určitě setkali s možností vydělat si peníze na internetu. Možná jste už i nějaký způsob zkusili. Většina způsobů je ovšem jen trik, ze kterého žádné peníze nedostanete. Říkám vám třeba něco slovo „klikačka“? Ale nezoufejte, existují i možnosti, jak na internetu opravdu vydělat.

1. Založte svůj vlastní blog nebo fórum

Pište o tom, co vás zajímá, co vás baví a čemu rozumíte. Jen tak máte šanci zaujmout ostatní, kteří se potom budou vracet. Na čem vyděláte? Můžete na svůj web umístit reklamu. Kontaktujte mediální a PR agentury a nabídněte jim reklamní plochu. Samozřejmě čím víc lidí navštěvuje váš web, tím více peněz můžete vydělat. Využít se dá i kontextová reklama. Za každé kliknutí na ní, dostanete peníze. A když bude váš úspěšný a vás už nebude práce na něm bavit, můžete ho prodat celý.

2. MFA web

Na takový web už jste se určitě někdy dostali. Jednoduchá, ne příliš hezká stránka se spoustou reklamy. Takový web má jediný cíl – vydělat. Musí být samozřejmě velmi dobře optimalizovaný, aby měl velkou návštěvnost. Ovšem jsou takové weby etické?

3. Kup a prodej doménu

Většina domén stojí kolem pár set korun. Ale pokud budete sledovat co se děje, jste mazaní a budete mít štěstí, můžete na doméně vydělat tisíce i více. Sledujete nějakou soutěž – třeba Miss, Československo má talent nebo máte rádi nějakého začínající herce? Zkuste si registrovat jména výherců. V budoucnosti doménu se svým jménem bude možná potřebovat.

4. Aukro a další aukce

Aukro je u nás největší a nejúspěšnější akční server. Jeho variace najdete i v dalších státech. Pokud chcete něco prodat, není vůbec špatný nápad, nabídnout zboží i do ostatních států. V každém státě je trochu jiná nabídka a poptávka. Možná, že zrovna třeba v Maďarsku je člověk, který hledá to, co vy nabízíte a je ochoten za to zaplatit 5× víc než někdo u nás. Pokud máte nějaký zajímavý předmět k prodeji, skutečně se podívejte i na poptávku v ostatních zemích. Jediné co je potřeba, abyste znali cizí jazyk.

Úvodní obrázek: computers33458/flic­kr.com

Článek Je možné vydělat na internetu? byl publikován 8. prosince 2014 v 00.00 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Nikol Havlatová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...